Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ταξίδι στην Πορτογαλία για παίκτες ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ταξίδι στην Πορτογαλία για παίκτες ο Μαρτίνς
Ο Ολυμπιακός θα προτιμήσει και φέτος την Πορτογαλική αγορά για τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει τα τελευταία χρόνια την προτίμηση του στην Πορτογαλική αγορά. Η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο της ομάδας βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως όλα δείχνουν οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν ξανά προς την Ιβηρική χώρα.

Σύμφωνα με το gavros.gr ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στην πατρίδα του μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Το ταξίδι του δεν είναι μόνο για να δει τους δικούς του, αλλά και για μεταγραφικά ζητήματα.

Ολυμπιακός: Το ταξίδι του Μαρτίνς

“Την Κυριακή τελειώνει η χρονιά για τον Ολυμπιακό. Τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας, με την ΑΕΛ. Και μετά αρχίζει η περίοδος των διακοπών για τους παίκτες. Αλλά και η πολλή δουλειά για τους ανθρώπους του Θρύλου.

Κυρίως διότι ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουν σημαντικές κινήσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει κι ένα ταξίδι στην Πορτογαλία. Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

Ένα ταξίδι που θα έχει σχέση και με τα μεταγραφικά της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά θα επιδιώξει να κάνει και επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Εξάλλου, στη λίστα που έχει δώσει ο ίδιος με τις εισηγήσεις του είναι αρκετά ονόματα από το πρωτάθλημα της πατρίδας του”, αναφέρει το gavros.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments