Αθλητισμός

Σλιμανί: Δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα

Σλιμανί: Δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα
Σλιμανί: Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει ρίξει «άκυρο» στην περίπτωση να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Εδώ και μερικές εβδομάδες το όνομα του Ισλάμ Σλιμανί άρχισε να ακούγεται για τον Ολυμπιακό. Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής όμως, φαίνεται πως δεν έχει στο μυαλό του καθόλου την Ελλάδα. Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά του, σταμάτησε να παίζει από τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ.

Όπως σχολιάζει η στήλη Agent Greek στην έντυπη έκδοση του Sportime, ο Σλιμανί πρέπει να αποτελεί ήδη μακρινή ανάμνηση σε αυτά τα σενάρια. Με το «κασέ» του να είναι στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, η περίπτωσή του ήταν ούτως ή άλλως πολύ δύσκολη. Αλλά και ο ίδιος όπως προκύπτει από Τουρκία, έχει ρίξει «άκυρο» στην περίπτωση να έρθει να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα “O Jogo”, ωστόσο, ο Σλιμανί αποτελεί προτεραιότητα της Σπόρτινγκ για τη γραμμή κρούσης. Ο Αφρικανός, που φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, πέρασε από τα “λιοντάρια” της Λισσαβώνας από το 2013 μέχρι το 2016, με απολογισμό 112 συμμετοχές και 57 γκολ. Ο 31χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021 στη Λέστερ, η οποία τον αγόρασε το 2016 αντί 31 εκατ. € και τώρα θα επιδιώξει να τον “ξεφορτωθεί”.

Σλιμανί: Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ για τη γραμμή κρούσης

Ο 59 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα (έχει βάλει και 26 γκολ) είναι ακριβή περίπτωση αφού έχει συμβόλαιο με καθαρές αποδοχές πάνω απο 4 εκατομμύρια. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 10 εκατ. ευρώ. Φέτος ο διεθνής φορ, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Νιούκαστλ, μετρά πέντε γκολ σε 25 συμμετοχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments