Ελλάδα

Φυλακές Τρικάλων: Νεκρός κρατούμενος από μαχαιριές

Φυλακές Τρικάλων: Νεκρός κρατούμενος από μαχαιριές
Φυλακές Τρικάλων: Ένας Αλβανός κρατούμενος έπεσε νεκρός ύστερα από αιματηρή συμπλοκή.

Ακόμη ένα άγριο επεισόδιο με νεκρό κρατούμενο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στις φύλακες Τρικάλων, κάτι που δείχνει την χαοτική κατάσταση που επικρατεί στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. Αυτός ήταν ο δεύτερος νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων το τελευταίο 20ημερο, καθώς στις 12 Απριλίου είχε χάσει τη ζωή του από χτυπήματα στην ίδια φυλακή ένας 66χρονος.

Θύμα της συμπλοκής ένας Αλβανός κρατούμενος ο οποίο δέχτηκε μαχαιριές στο στήθος. Το επεισόδιο συνέβη λίγο μετά τις 11:30, όταν δυο Ρώσοι κρατούμενοι έστησαν καρτέρι στον Αλβανό κρατούμενο στο διάδρομο έξω από το ιατρείο της φυλακής και τον μαχαίρωσαν. Το θύμα δέχθηκε δυο μαχαιριές στο στήθος και μια στα πλευρά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Τρικάλων βαριά τραυματισμένος.Οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή όμως δεν τα κατάφεραν και ο κρατούμενος λίγο πριν τις 12 κατέληξε.

Φυλακές Τρικάλων: Νεκρός κρατούμενος και πριν 20 ημέρες

Ένας 55χρονος Αλβανός κρατούμενος της φυλακής Τρικάλων, με ποινή οκτώ μηνών για παράνομη είσοδο στη χώρα, που επρόκειτο σύντομα να αποφυλακιστεί, επιτέθηκε και σκότωσε 66χρονο συγκρατούμενό του, με ποινή 12 μηνών για ναρκωτικά, που θα αποφυλακιζόταν επίσης άμεσα.

Ο δράστης και το θύμα κρατούνταν ήδη μια εβδομάδα μαζί στον ίδιο χώρο υποδοχής προκειμένου να βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση. Ήδη έχει διαταχθεί έκτακτος έλεγχος από το Σώμα Επιθεώρησης και πειθαρχική έρευνα από τον Εισαγγελέα Τρικάλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments