Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι Φίνιξ Σανς “τσεκάρουν” τον Ντέιβιντ Μπλατ

Ολυμπιακός: Οι Φίνιξ Σανς “τσεκάρουν” τον Ντέιβιντ Μπλατ
Ολυμπιακός: Οι Σανς βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, που θα αντικαταστήσει τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Ολυμπιακός: Οι Φίνιξ Σανς έχουν πάρει απόφαση να αλλάξουν προπονητή. Στις επιλογές τους φέρεται να είναι και ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος θεωρείται ικανός να φέρει επιτυχίες, όπως οι δεκάδες που βρίσκονται στο παλμαρέ του σε όλα τα επίπεδα, είτε με συλλόγους της Ευρώπης, είτε με εθνικές ομάδες.

Βέβαια επικρατέστερος υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Σανς τις τελευταίες ώρες είναι Μόντι Ουίλιαμς. O ασίσταντ των Σίξερς θεωρείται ένα από τα πιο καυτά ονόματα προπονητή αυτό το καλοκαίρι. Διότι στο κυνήγι του είναι ήδη και οι Λέικερς του ΛεΜπρον. Και με τους Λέικερς ανταγωνισμό σε τέτοιες ιστορίες δύσκολα βγαίνεις νικητής.

Αν τελικά ο Μόντι Γουίλιαμς καταλήξει στους Λέικερς, τότε οι Φοίνιξ Σανς θα στραφούν στον Ντείβιντ Μπλατ. Ο κόουτς του Ολυμπιακού, είναι σεβάσμιος στην Αμερική. Δεν έχει το όνομα του Ρικ Πιτίνο αλλά θεωρείται σίγουρα μια σπουδαία λύση.

Το Φοίνιξ πέρα του 20άχρονο Άιτον, έχει τον «δολοφόνο» Ντένις Μπούκερ: Έναν από τους καλύτερους σούτινγκ γκαρτ της λίγκας. Μόλις 23 ετών. Έχει τον Μπέντερ στα 22 του, τον συνομήλικο του Τζος Τζάκσον, τον Μπρίτζες που είναι επίσης… συμμαθητής τους. Και θα έχει και φέτος ένα από τα υψηλότερα draft (το 3 με βάση τις πιθανότητες). Χρειάζεται ένας έμπειρος προπονητής να συνθέσει αυτό το παζλ. Να δώσει αρχές. Να δώσει ταυτότητα. Το Φοίνιξ έχει ανάγκη από έναν «δάσκαλο». Και όπως φαίνεται ο Μπλατ ταιριάζει στις προδιαγραφές αναζήτησης.

Το ερώτημα είναι απλό. Έχει τη διάθεση ο 60άχρονος  προπονητής να κάνει αυτό το ταξίδι, και να αναλάβει μια τέτοια επικίνδυνη αποστολή; Αυτό θα το απαντήσει μονάχα ο ίδιος. Το πρόβλημα υγείας του είναι υπαρκτό και η εμπειρία του ΝΒΑ με τα αμέτρητα ταξίδια ένας «μπελάς» που δεν τον βάζει κάποιος εύκολα στην άκρη. Από την άλλη όμως δεν είναι ξεκάθαρο και τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments