Αθλητισμός

Μάικ Τζέιμς: Η απορία του Αμερικανού για την τιμωρία του Ολυμπιακού

Μάικ Τζέιμς: Η απορία του Αμερικανού για την τιμωρία του Ολυμπιακού
Ο Μάικ Τζέιμς με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter εξέφρασε μια απορία σχετικά με την ενδεχόμενη τιμωρία του Ολυμπιακού.

Ο Μάικ Τζέιμς μπορεί να μην αγωνίζεται στη χώρα μας, ωστόσο εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις του πρωταθλήματος μας. Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Προμηθέα. Όχι για το αν οι Πειραιώτες θα πάρουν τη νίκη, αλλά για το αν θα κατέβουν να παίξουν.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα παίξουν σε κανένα παιχνίδι που θα σφυρίξουν οι διαιτητές που ήταν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ορίστηκε από την ΕΟΚ να σφυρίξει το ματς με την ομάδα της Πάτρας και η αντίδραση του Ολυμπιακού αναμένεται με μεγάλη αγωνία.

Μάικ Τζέιμς: Η απορία του Αμερικανού

Το όλο ζήτημα έχει πάρει μεγάλη έκταση. Οι κυρώσεις που περιμένουν τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που δεν κατέβει είναι σοβαρές. Μάλιστα, υπάρχει και ένα σενάριο που μπορεί να φέρει μέχρι και αυτόματο υποβιβασμό στην Α2. Αυτή η είδηση έχει δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες των τελευταίων ετών στην Euroleague. Είναι λογικό το μέλλον του και ποια κατηγορία θα παίξει να ενδιαφέρει αρκετό κόσμο. Ένας από αυτούς είναι ο Μάικ Τζέιμς που από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έριξε ένα μικρό καρφάκι.

“Έχω μια ερώτηση. Αν υποβιβαστούν στην Α2, θα παίζουν ακόμα στην Euroleague;”, ήταν το σχόλιο του Αμερικανού πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments