Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Παράνομος ο ορισμός Αναστόπουλου

Ολυμπιακός: Παράνομος ο ορισμός Αναστόπουλου
Ολυμπιακός: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ορισμός του Παναγιώτη Αναστόπουλου είναι παράνομος.

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πατρών. Υπό κανονικές συνθήκες αυτό το ματς δεν θα έπαιρνε τόσο μεγάλη δημοσιότητα. Ωστόσο ο ορισμός του Παναγιώτη Αναστόπουλου έχει προκαλέσει αναταραχή. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ανάμεσα σε αυτούς που οι Πειραιώτες έχουν στη μαύρη λίστα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “superbasket.gr” ο ορισμός Αναστόπουλου είναι παράνομος. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: “

“Άκυρος θα πρέπει να θεωρηθεί ο ορισμός του διαιτητή Αναστόπουλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα,καθώς μόλις 2 μέλη από την 5μελή ΚΕΔ έδωσαν το «παρών» στην σημερινή συνεδρίαση!

Συγκεκριμένα, στην κλήρωση για την 26η αγωνιστική παρευρέθησαν μόλις δύο μέλη της ΚΕΔ, γεγονός που κάνει τους ορισμούς όλης της αγωνιστικής άκυρους! Θυμίζουμε πως από την 5μελή επιτροπή της ΚΕΔ, ο Μουζάκης έχει αποχωρήσει από πέρυσι, ο Παπαδόπουλος έχει να δώσει το «παρών» αρκετό καιρό, ενώ στην συγκεκριμένη συνεδρίαση έλειπε και ο  Συμεωνίδης.

 Έτσι τον ορισμό/κλήρωσηέκαναν ο Κώστας Κορομηλάς και ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, πράγμα που σημαίνει ότι ο ορισμός όλης της αγωνιστικής από την ΚΕΔ πρέπει να θεωρηθεί άκυρος.”, αναφέρει το δημοσίευμα του SuperBasket.gr.

Ολυμπιακός: Σοβαρές κυρώσεις αν δεν κατέβει στο ματς με τον Προμηθέα

Η προκήρυξη του Πρωταθλήματος (Αρθρο 5 παράγραφος 2 υποπαράγραφοι 3,4 και 5) αναφέρει ότι σε περίπτωση που ομάδα υποβιβαστεί επειδή δεν κατέβηκε να παίξει σε δυο αγώνες (ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε ήδη να παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ) της σεζόν, τότε ο ΕΣΑΚΕ μπορεί να ζητήσει από την υπαίτια ομάδα, όλα τα χρήματα που έλαβε από τα χορηγικά και τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1.

Αναλυτικά η προκήρυξη αναφέρει: Ο ΕΣΑΚΕ στην αναφερόμενη στην προηγούμενη παράγραφο περίπτωση διατηρεί το δικαίωμα να αναζητήσει από τις υπαίτιες ΚΑΕ και τα μέλη των Διοικήσεών τους, όλες τις οικονομικές παροχές, οι οποίες έχουν καταβληθεί σε αυτές σε περίπτωση σχετικών προβλέψεων σε συμβάσεις (π.χ χορηγιών, τηλεοπτικών δικαιωμάτων) που έχει ή θα καταρτίσει ο ΕΣΑΚΕ είτε ως άμεσος είτε ως έμμεσος αντιπρόσωπός τους, ενώ από την αποχώρηση δεν δικαιούνται οποιοδήποτε οικονομικό αντάλλαγμα προβλέπεται στις ανωτέρω συμβάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments