Διεθνή

Game of Thrones: H «Σάνσα» παντρεύτηκε ξαφνικά στο Las Vegas

Game of Thrones: H «Σάνσα» παντρεύτηκε ξαφνικά στο Las Vegas
Game of Thrones: Η Sophie Turner και ο Joe Jonas είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα του τον Οκτώβριο του 2017.

Game of Thrones: «Ό,τι γίνεται στο Vegas, μένει στο Vegas», λέει η γνωστή παροιμία. Η Sophie Turner και ο Joe Jonas όμως δεν το τήρησαν. Ο ξαφνικός γάμος τους στο Las Vegas, λίγες ώρες μετά τα Billboard Awards, κατέληξε στο Instagram, και συγκεκριμένα στο λογαριασμό του παραγωγού, DJ και μοντέλου Diplo. Και κάπως έτσι ο μυστικός γάμος του ζευγαριού έπαψε να είναι μυστικός και η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones έγινε… πρώτο θέμα.

Η Sophie Turner, που υποδύεται την Sansa Stark στο Game of Thrones, και το μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers, Joe Jonas είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα του τον Οκτώβριο του 2017, έναν χρόνο και κάτι αφού έγιναν ζευγάρι. Μαζί βρέθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι και στον γάμο υπερπαραγωγή του αδερφού του Joe, Nick με την Priyanka Chopra στην Ινδία, ο οποίος κόστισε περισσότερο από μισό εκατομμύριο δολάρια. Οι ίδιοι ωστόσο αποφάσισαν να κάνουν τα πράγματα εντελώς διαφορετικά, και σίγουρα πιο οικονομικά.

Με αρκετούς αστέρες της hip hop, της ποπ και της country μουσικής ανάμεσα στους καλεσμένους (οι Dan &Shay τραγούδησαν το τραγούδι τους «Speechless» καθώς η Sophie περπατούσε ντυμένη νύφη προς τον μέλλοντα σύζυγό της, η Sophie Turner και ο Joe Jonas αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους στο καλύτερο timing καθώς λίγες ώρες πριν βρίσκονταν όλοι μαζί με τους καλεσμένους τους στα Billboard Awards. Εκεί οι Jonas Brothers εμφανίστηκαν στη σκηνή με τις συντρόφους τους να τους παρακολουθούν και να τους χειροκροτούν από κάτω.

View this post on Instagram

Joe Jonas and Sophie Turner just had a surprise wedding in Vegas after the #BBMAs…and that’s the tea. Link in bio for everything we know! (📷: @diplo)

A post shared by E! News (@enews) on

Κι επειδή το Vegas είναι Vegas, τον γάμο τέλεσε ένας μίμος του Elvis Presley και τα δαχτυλίδια τους ήταν μεγάλα γλειφιτζούρια.

Πέπλο υπήρχε, καθώς και αγάπη μεγάλη όπως θα δεις. Σύμφωνα με το site του χώρου που επέλεξαν για τον γάμο τους, τα πακέτα για τη γαμήλια τελετή ξεκινούν από 345 δολάρια και φτάνουν μέχρι τα 675 δολάρια χωρίς το tip για τον ιερέα – μίμο που θα τους ανακηρύξει συζύγους.

View this post on Instagram

Instagram Live #nickjonas #jonasbrothers #joejonas #kevinjonas #sophieturner #priyankachopra #married #billboard

A post shared by Nick Jonas ⛓ (@nickjonas_online) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments