Αθλητισμός

ΑΕΚ: Σε επαφή με τον Αραούχο για να προλάβει τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Σε επαφή με τον Αραούχο για να προλάβει τον Ολυμπιακό
Η ΑΕΚ θέλει να φέρει ξανά στην Ελλάδα τον Σέρχιο Αραούχο και τρέχει να προλάβει ενδεχόμενη "σφήνα" του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ κλήθηκε πέρσι να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Αραούχο που επέστρεψε στην Λας Πάλμας. Ο Αργεντινός θέλησε να είναι κοντά στην οικογένεια του και τότε πείστηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ισπανική ομάδα. Η “Ένωση” το πήρε απόφαση και προχώρησε στην απόκτηση του Εζεκίελ Πόνσε.

Ο νεαρός Αργεντινός έχει πετύχει 20 τέρματα και όλοι στην ομάδα πίνουν νερό στο όνομα του. Η υψηλή οψιόν αγοράς σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, κάνουν την περίπτωση του αρκετά δύσκολη. Την ίδια στιγμή ο Σέρχιο Αραούχο δεν είναι ευχαριστημένος στα Κανάρια Νησιά και φέρεται να θέλει να φύγει.

ΑΕΚ: Μιλάει με Αραούχο για να προλάβει τον Ολυμπιακό

Όλο αυτό το διάστημα η ΑΕΚ δεν σταμάτησε να παρακολουθεί την πορεία του Αραούχο. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι δυο πλευρές συνέχισαν να είναι σε επαφή. Άλλωστε ο έμπειρος επιθετικός δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον “δικέφαλο”. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ μπορεί να ψάξει ξανά για επιθετικό το όνομα του “Τσίνο” υπάρχει στην ατζέντα.

Από την πλευρά του παίκτης της Λας Πάλμας βγαίνει προς τα έξω πως είναι δεδομένη η επιθυμία του να επιστρέψει στη χώρα μας. Μπορεί στο παρελθόν να έχει τονίσει ότι αυτό θα γίνει μόνο για την “Ένωση”, αλλά αυτό δεν εμποδίζει άλλες ομάδες να ενδιαφέρονται. Μια από αυτές φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με την “Sportday” οι “κιτρινόμαυροι” γνωρίζουν το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και φέρονται να ήρθαν ξανά σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε πως αν η ΑΕΚ δεν μπορέσει να κρατήσει τον Πόνσε, θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση του Αραούχο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments