Αθλητισμός

Μπόρνμουθ – Τότεναμ: Μπήκε, έπαιξε 133 δευτερόλεπτα, αποβλήθηκε, έφυγε (pic)

Μπόρνμουθ – Τότεναμ: Μπήκε, έπαιξε 133 δευτερόλεπτα, αποβλήθηκε, έφυγε (pic)
Η Τότεναμ αγωνιζόταν με την Μπόρνμουθ εκτός έδρας, με τον Φόιτ να μένει στο γήπεδο μόλις για 2 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα.

Μπόρνμουθ – Τότεναμ: Απίστευτος Χουάν Φόιτ. Ούτε τη φανέλα του δεν πρόλαβε να ιδρώσει ο δεξιός μπακ της Τότεναμ, αφού… έσπασε ρεκόρ χρόνου στην αποβολή του. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με εννιά παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο, με την Τότεναμ εν τέλει να χάνει με 1-0 από την Μπόρνμουθ αφού λύγισε στο φινάλε.

Ο Αργεντινός αμυντικός, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με την Μπόρνμουθ, κατάφερε – γιατί περί κατορθώματος πρόκειται – να αποβληθεί μετά από 2 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα παρουσίας στο γήπεδο, αφήνοντας τους Λονδρέζους με 9 παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο!

Τελικά οι σπερς δεν κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό από το “Vitality”. Ο Ακέ στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου διαμόρφωσε το τελικό σκορ, δίνοντας τη νίκη στην Μπόρνμουθ. Η Τότεναμ έτσι έχασε την ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα για την τετράδα και την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Η Τσέλσι εάν νικήσει τη Γουότφορντ θα την προσπεράσει και θα την αφήσει τέταρτη, ενώ αν η Άρσεναλ νικήσει την Μπράιτον θα μειώσει στον ένα βαθμό. Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι όλα θα κριθούν στην τελευταία (38η) αγωνιστική.

Την Κυριακή 12 Μαΐου η Τότεναμ υποδέχεται την Έβερτον, η Τσέλσι φιλοξενείται από τη Λέστερ, ενώ η Άρσεναλ από την Μπέρνλι.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Τρέιβερς, Κλάιν, Κουκ, Σίμπσον, Σμιθ, Φρέιζερ, Λέρμα, Ακέ, Κινγκ, Άιμπ (76′ Μουσέ), Γουίλσον.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Τρίπιερ, Αλντεβάιρελντ (46′ Φόιτ), Ντάβινσον Σάντσες, Ρόουζ, Ντάιερ (46′ Γουανιάμα), Σισοκό (82′ Ντέιβις), Λούκας Μόουρα, Ντέλε Άλι, Έρικσεν, Σον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments