Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Επίθεση προς τους δικαστές που θα αποφασίσουν για την άδεια Κουφοντίνα

Ρουβίκωνας: Επίθεση προς τους δικαστές που θα αποφασίσουν για την άδεια Κουφοντίνα
Ρουβίκωνας: Ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας απειλεί τους δικαστές που θα αποφασίσουν για την έκδοση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο Ρουβίκωνας στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη Κουφοντίνα. Με ανάρτηση του στο facebook ο Γιώργος Καλαϊτζίδης επιτέθηκε στους δικαστές που θα κληθούν να αποφασίσουν για την άδεια του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη.

Συγκεκριμένα αναφερόμενος στους δικαστές του τριμελούς συμβουλίου πλημμελειοδικών Βόλου αναφέρει ότι “οι τρεις συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη, την ζωή τη δικιά μας και την ζωή την δικιά τους”. Λίγο αργότερα αναφέρει πως όλα θα κοκκινίσουν αν δεν δοθεί τελικά άδεια στον “Λουκά” της 17 Νοέμβρη.

Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας…

Gepostet von Γιωργος Καλαϊτζίδης am Freitag, 3. Mai 2019

Ρουβίκωνας: Απειλές για την άδεια Κουφοντίνα

Αναλυτικά στην ανάρτηση του αναφέρει: “Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα.Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες.Οι τρείς συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους.Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα.Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν”.

Λίγο αργότερα το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον Δημήτρη Κουφοντίνα με την λεζάντα “Ψυχή βαθιά”.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=394521694436184&id=100016350693712

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί σε έντεκα φορές σε ισόβια και κάνει απεργία πείνας μετά την απόρριψη του αιτήματός του να πάρει άδεια από τις φυλακές. Σημειώνεται ότι προ της χορήγησης της πρώτης άδειας που είχε λάβει, ο Κουφοντίνας είχε κάνει και πάλι απεργία πείνας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments