Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Προλαβαίνει την Μπαρτσελόνα ο Σαλάχ

Λίβερπουλ: Προλαβαίνει την Μπαρτσελόνα ο Σαλάχ
Η Λίβερπουλ θα έχει στη διάθεση της τον Μοχάμετ Σαλάχ στον επαναληπτικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η Λίβερπουλ πήρε μια μεγάλη νίκη στην έδρα της Νιούκαστλ και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Μέσα στη χαρά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε το τρίποντο πέρασε απαρατήρητος ο τραυματισμός του Μοχάμετ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος αποχώρησε με πρόβλημα. Η εικόνα του σούπερ στα της ομάδας να αποχωρεί με το φορείο δεν ήταν ενθαρρυντική.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός από το πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ έχει μπροστά της και το Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια έχει να ανέβει ένα…βουνό για να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει σαφές προβάδισμα στο πρώτο ματς. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ θα πρέπει να τα δώσουν όλα για το θαύμα.

Λίβερπουλ: Όλα καλά με Σαλάχ

Το τελευταίο που θα ήθελε ο Κλοπ είναι το να μην έχει στη διάθεση του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του. Ο έμπειρος επιθετικός δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι, αλλά ο Γερμανός τεχνικός ήταν καθησυχαστικός μετά το φινάλε της αναμέτρησης. “φαίνεται καλά αλλά θα δούμε¨αρκέστηκε να πει.

Αντίθετα με τον Σαλάχ, τα πράγματα δεν είναι καλά για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο. Ο Βραζιλιάνος φορ έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τη Χάντερσφιλντ με τραυματισμό που αρχικά είχαν πει πως δεν είναι σοβαρός και αυτό φάνηκε και από το γεγονός πως ήταν στον πάγκο και έπαιξε ως αλλαγή στο «Καμπ Νόου».

Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα αφού δεν πρόλαβε την αποστολή με τη Νιούκαστλ, δεν προλαβαίνει με Μπαρσελόνα και είναι αβέβαιο αν θα παίξει με Γουλβς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments