Ελλάδα

Αμαλιάδα νεκρό βρέφος: Κοριτσάκι 2,5 μηνών έχασε τη ζωή του

Αμαλιάδα νεκρό βρέφος: Κοριτσάκι 2,5 μηνών έχασε τη ζωή του
Τραγωδία στην Αμαλιάδα, όπου ένα βρέφος μόλις 2,5 μηνών έχασε τη ζωή του.

Πένθος στην Αμαλιάδα καθώς έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή ένα βρέφος μόλις 2,5 μηνών το βράδυ του Σαββάτου (5/5/19). Όπως αναφέρει το ilialive.gr, οι γονείς του άτυχου κοριτσιού από την Αμαλιάδα επισκέφτηκαν παιδίατρο της πόλης διότι έβλεπαν το παιδί τους αδιάθετο. Εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Ωστόσο, το κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ενώ έχω διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Την ίδια ώρα η 8χρονη Αλεξία που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Η 8χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη με μηχανική υποστήριξη αναπνοής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.

Ο άνδρας που την τραυμάτισε, ένας 54χρονος, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στην πολύωρη απολογία του, ο ίδιος είπε ότι δεν περίμενε πως ένας τέτοιος πυροβολισμός θα μπορούσε να τραυματίσει ένα 8χρονο κορίτσι. Ζήτησε συγγνώμη δηλώνοντας στην ανακρίτρια ότι για τις επόμενες κινήσεις του είχε σαν οδηγό του τον πανικό που προκλήθηκε όταν έμαθε για τον τραυματισμό του παιδιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments