Αθλητισμός

Γιούργκεν Κλοπ: “Τουλάχιστον ας αποτύχουμε με τον καλύτερο τρόπο”

Γιούργκεν Κλοπ: “Τουλάχιστον ας αποτύχουμε με τον καλύτερο τρόπο”
Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα και περιμένει από την ομάδα του να τα δώσει όλα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τον επαναληπτικό της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Καταλανοί έχουν σαφές προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 3-0 και θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να κάνει την ανατροπή η Αγγλική ομάδα.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως περιμένει να δει την ομάδα του να παλεύει για την πρόκριση σαν το παιχνίδι να είναι στο 0-0. Αν δει τους παίκτες του να κάνουν τα πάντα για τη νίκη, θα είναι ευχαριστημένος που τουλάχιστον προσπάθησαν.

Γιούργκεν Κλοπ: Ας πέσουμε προσπαθώντας

“Στο ποδόσφαιρο πάντοτε έχεις ευκαιρίες, όμως, αυτές που θα μας παρουσιαστούν, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε και να σκοράρουμε”, ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Θα μας λείψουν δυο από τους καλύτερους επιθετικούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο και ξέρουμε ότι πρέπει να πετύχουμε τέσσερα γκολ σε 90 λεπτά. Θέλουμε, όμως, να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε για την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν δεν πετύχουμε, τουλάχιστον ας αποτύχουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θα πρέπει και οι οπαδοί μας να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα με την οποία θα τιμήσουμε το ωραίο ποδόσφαιρο με ωραίο ποδόσφαιρο. Οπότε δεν είναι απαραίτητα αδύνατο…”, κατέληξε ο Κλοπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments