Αθλητισμός

Ίκερ Κασίγιας: Πήρε εξιτήριο κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις (vid)

Ίκερ Κασίγιας: Πήρε εξιτήριο κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις (vid)
Ο Ίκερ Κασίγιας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Οπόρτο που νοσηλευόταν και δήλωσε ευγνώμων για την τύχη που είχε έπειτα από το έμφραγμα που υπέστη.

Σαφέστατα η είδηση του εμφράγματος του Ίκερ Κασίγιας την Τετάρτη (1/5) προκάλεσε σοκ σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αισθάνθηκε μια ενόχληση στο στήθος κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πόρτο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, ο τερματοφύλακας των «Δράκων» απέφυγε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση που υποβλήθηκε. Το πρόβλημα του έφερε κύμα συμπαράστασης, από παλιούς συμπαίκτες, αντιπάλους του, αλλά και γενικότερα ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Βγήκε από το νοσοκομείο και στάθηκε στην τύχη του ο Κασίγιας

Το έμφραγμα που υπέστη δεν είχε συνέπειες για τον οργανισμό του, αλλά μπορεί να τελειώσει πρόωρα την ποδοσφαιρική καριέρα του. Ωστόσο, ο 38χρονος τερματοφύλακας φαίνεται πως μέχρι στιγμής δεν δείχνει να νοιάζεται και ιδιαίτερα γι’ αυτό. Αυτό ακριβώς δήλωσε και στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά το εξιτήριο που έλαβε το μεσημέρι της Δευτέρα (6/5). Εκεί συνοδευόμενος από την Σάρα Καρμπονέρο, αποχώρησε συναισθηματικά φορτισμένος από όσα συνέβησαν κι ευχαρίστησε όλους όσους του συμπαραστάθηκαν, ενώ στάθηκε και στο πόσο τυχερός ήταν.

«Πέρασαν κάποιες μέρες. Ήταν κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Συνέβη σε μένα. Εδώ είμαστε. Είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά πρέπει να είμαι ευγνώμων. Ήμουν πολύ τυχερός. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν, ένιωσα την αγάπη όλων», ανέφερε αρχικά ο Κασίγιας .

Ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν, απέφυγε να μιλήσει το μέλλον

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε σε όσους του συμπαραστάθηκαν στα social media, αλλά και όσους τον στήριξαν στη δύσκολη αυτή στιγμή: «Δεν πρέπει να ξεχάσω να ευχαριστήσω όλο το νοσοκομείο, τον γιατρό Νέλσον, και όλους τους ανθρώπους που μου επέτρεψαν να έχω μια γρήγορη αποθεραπεία. Καθώς και τα μηνύματα συμπαράστασης στα social media. Νιώθω πολύ καλύτερα, θα ξεκουραστώ για μερικές εβδομάδες ή για μερικούς μήνες, ακόμα δεν ξέρω το χρονικό διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν να με επισκεφτούν. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος, αλλά είμαι καλά».

Τέλος, μίλησε για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας, τονίζοντας ότι το σημαντικότερο είναι ότι είναι ζωντανός: «Δεν ξέρω πως θα είναι το μέλλον μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκομαι εδώ και να είμαι σε θέση να λέω πως νιώθω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments