Αθλητισμός

Ίκερ Κασίγιας: «Συνεχίζω τη βελτίωση» (pic)

Ίκερ Κασίγιας: «Συνεχίζω τη βελτίωση» (pic)
Με θετική διάθεση και... μπόλικο τραγούδι ενημέρωσε τον κόσμο ο Ίκερ Κασίγιας για τη βελτίωση που παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του.

Σοκ προκάλεσε την περασμένη Τετάρτη η είδηση πως ο Ίκερ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου κατά τη διάρκεια της προπόνησης με την Πόρτο. Ο τερματοφύλακας των «Δράκων» κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση που υποβλήθηκε, με τον ίδιο εν συνεχεία να δέχεται κύμα συμπαράστασης από τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Η περιπέτεια υγείας, βέβαια, που πέρασε μπορεί να μην είχε συνέπειες στον οργανισμό του, όμως είναι εξαιρετικά πιθανό να τον αναγκάσει να κρεμάσει τα γάντια του, αποχωρώντας από τους αγωνιστικούς χώρους σε ηλικία 38 ετών.

Πάντως, ο ίδιος παραμένει ευδιάθετος παρά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε και με ανάρτησή του στα social media καθησύχασε τους ακόλουθούς του, αναφέροντας πως «συνεχίζω τη βελτίωση»!

Θυμίζουμε πως το θέμα Κασίγιας ίσως επηρεάσει και τον Ολυμπιακό. Πως; Λόγω του Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι δανεικός από την Πόρτο στον Ολυμπιακό. Και αν οι “Δράκοι” αποφασίσουν να μην πάρουν άλλον τερματοφύλακα, τότε είναι πιθανό να καλέσουν πίσω τον Σα.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει πως ήδη η Πόρτο έχει ξεκινήσει αναζήτηση για να βρει τερματοφύλακα. Και μάλιστα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Οτσόα. Αν πράγματι προχωρήσει, τότε ο Ζοσέ Σα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος, άλλωστε, έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο λιμάνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments