Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με τους δανεισμούς στον “Δικέφαλο”

ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με τους δανεισμούς στον “Δικέφαλο”
Ένα κεφάλαιο που σίγουρα θα απασχολήσει έντονα τον ΠΑΟΚ το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι εκείνο των κεντρικών αμυντικών στο ρόστερ.

Ένα κεφάλαιο που σίγουρα θα απασχολήσει έντονα τον ΠΑΟΚ το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι εκείνο των κεντρικών αμυντικών στο ρόστερ. Ο πρωταθλητής Ελλάδας, διαθέτει αυτή τη στιγμή τον Κρέσπο, τον Ίνγκασον , τον Χατζηισαία που διαθέτουν όλοι συμβόλαια, ενώ αναμένεται να έρθουν και άλλοι. Ένας από αυτούς είναι ο Μελιόπουλος που είναι κλεισμένος από την Ξάνθη, ενώ και ο Μιχαηλίδης θα πάρει προαγωγή από τη δεύτερη ομάδα.

Ακόμα υπάρχει η περίπτωση του Βαρέλα, που είναι στο 40-60 το αν θα παραμείνει ή αν θα έρθει κάποιος άλλος στο ίδιο επίπεδο. Όπως αναφέρει μάλιστα και το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ από τη Super League είναι ο Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού. Έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά», μπορεί να φτάσει να διαθέτει 7 κεντρικούς αμυντικούς, κάτι που σημαίνει ότι ο δανεισμός θα πάει σύννεφο, σύμφωνα με το sportime.

ΠΑΟΚ: Ατομικό για Μάτος και Γιαννούλη

Ο Λέο Μάτος και ο Δημήτρης Γιαννούλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του Σαββάτου (11/5) με την ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ. Ο Λέο Μάτος που στην προπόνηση του Σαββάτου (4/5) ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποφασίστηκε προληπτικά να προφυλαχθεί τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες, ακολούθησε τη Δευτέρα (6/5) ατομικό πρόγραμμα και θα φανεί την Τρίτη (7/5) σε ποια κατάσταση είναι ενόψει του τελικού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Δημήτρης Γιαννούλης, που από χτύπημα αντιπάλου υπέστη ράγισμα στη μύτη, με την κατάσταση του νεαρού αριστεροπόδαρου να ξεκαθαρίζει αύριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments