Διεθνή

Game of Thrones: Η γκάφα της Daenerys με το ποτήρι του καφέ (pic)

Game of Thrones: Η γκάφα της Daenerys με το ποτήρι του καφέ (pic)
Το Game of Thrones είναι η σειρά - φαινόμενο για την οποία μιλάει όλος ο πλανήτης. Κάθε τι που συμβαίνει γίνεται νούμερο ένα θέμα συζήτησης και όχι άδικα. Μία γκάφα της Daenerys έμελλε να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Και όμως, στο Westeros του Game of Thrones είχαν καφέ και μάλιστα από τα Starbucks! Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Μία φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα από το σκηνικό επεισοδίου του Game of Thrones (όχι δεν είναι spoiler) δείχνει ένα ποτήρι καφέ από τα starbucks που φαίνεται ότι κάποιος ξέχασε να πάρει από το τραπέζι, προκαλώντας παραλήρημα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως φαίνεται η καφεΐνη είναι απαραίτητη στους πρωταγωνιστές, οι οποίοι δίνουν σκληρές μάχες σε κάθε επεισόδιο. Οι χρήστες των social media τρελάθηκαν και έκαναν πολλά σχόλια για το Starbucks ποτήρι με τον καφέ και για το cast του Game of Thrones.

Ωστόσο, μία άλλη πληροφορία που συζητήθηκε πολύ τις τελευταίες ώρες, είναι η δήλωση των δημιουργών της σειράς, οι οποίοι όταν ρωτήθηκαν εάν τελειώσαμε μια και καλή με τους White Walkers απάντησαν πως «Αυτό δεν θα το απαντήσουμε»! Αρκετοί έσπευσαν να δηλώσουν ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι των δημιουργών, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που επανέφεραν στο προσκήνιο τη θεωρία που θέλει τον Μπραν Στρακ να είναι εκείνος ο Night King.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments