Αθλητισμός

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ 1-0: “Αγκαλιά” με τον τίτλο με γκολάρα Κομπανί (vid)

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ 1-0: “Αγκαλιά” με τον τίτλο με γκολάρα Κομπανί (vid)
Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ 1-0: Μια... οβίδα του Κομπανί χάρισε τη νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θέλει πλέον ακόμα ένα "τρίποντο" με την Μπράιτον την τελευταία αγωνιστική για να στεφθεί για δεύτερη σερί χρονιά πρωταθλήτρια.

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ 1-0: Ένα απίστευτο γκολ από τον αρχηγό, Βενσάν Κομπανί, έβγαλε τη Σίτι από την πολύ δύσκολη θέση που είχε βρεθεί και την έστειλε ένα βήμα πλέον μακριά από το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην Premier League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δυσκολευόταν για 70 λεπτά να βρει τον τρόπο για να σκοράρει απέναντι στη Λέστερ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν άριστα στημένοι μεσοαμυντικά, μη επιτρέποντας στη Σίτι να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Το άγχος είχε κάνει την εμφάνισή του στο Έτιχαντ, μέχρι που μίλησε ο Κομπανί. Ο εμβληματικός αρχηγός της Σίτι με έναν “κεραυνό” από μακρινή απόσταση έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι”, λυτρώνοντας την ομάδα του.

Δείτε το απίστευτο γκολ του Κομπανί:

Στο 87′ ο πρώην παίκτης της Σίτι, Ιχεανάτσο, πήγε να γίνει δήμιός της όμως αστόχησε στο πλασέ που έκανε πάνω στην κίνηση μέσα από την περιοχή και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με το πρώτο γκολ του Κομπανί στη φετινή Premier League να φέρνει την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με το δεύτερο σερί πρωτάθλημα και έκτο συνολικά στην ιστορία της.

Πλέον, οι “πολίτες” έχουν 95 βαθμούς, έναν περισσότερο από την δεύτερη Λίβερπουλ, και αν στο φινάλε επικρατήσουν εκτός έδρας της Μπράιτον φτάνοντας τις 14 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα θα κατακτήσουν (ανεξάρτητα από τι θα κάνουν οι “κόκκινοι” με την Γουλβς στο “Άνφιλντ”) τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο τους και τέταρτο αυτή τη δεκαετία, μετά από εκείνους του 2012, του 2014 και του 2018.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Γκιουντογκάν, Νταβίντ Σίλβα (90+1′ Στόουνς), Φόντεν (56′ Σανέ), Στέρλινγκ, Μπερνάντο Σίλβα, Αγκουέρο (87′ Γκαμπριέλ Ζεζούς)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Ρικάρντο, Έβανς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Εντιντί, Τίλεμανς (75′ Μπαρνς), Τσουντούρι, Ολμπράιτον (86′ Γκρέι), Μάντισον (80′ Ιχεανάτσο), Βάρντι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments