Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Έκανε αποκαλύψεις για τον γάμο της και τη βάφτιση της κόρης της

Ελεονώρα Μελέτη: Έκανε αποκαλύψεις για τον γάμο της και τη βάφτιση της κόρης της
Η Ελεονώρα Μελέτη σε μια εκ βαθέων συνέντευξή της στο TV Έθνος.

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο TV Έθνος και μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί, ενώ μίλησε για τη μέρα που θα την δούμε να ντύνεται νυφούλα και την βάπτιση της κόρης της. Ο πολιτικός γάμος έγινε «κεκλεισμένων των θυρών» και η γνωστή παρουσιάστρια κλήθηκε να απαντήσει για τον θρησκευτικό γάμο και την βάπτιση της κόρης της.

Μάλιστα, σε αντίθεση με τους περισσότερους γονείς που προτιμούν να βαφτίζουν τα παιδιά τους μικρά, γιατί όσο μεγαλώνουν είναι πιο δύσκολο για αυτά, εκείνη θέλει να μεγαλώσει πρώτα η κόρη της. Ο λόγος είναι ότι έτσι πιστεύει ότι θα συνεργαστεί καλύτερα στη βάφτισή της.

«Ο γάμος δεν είναι προτεραιότητα μου. Έχει γίνει ο πολιτικός. Η βάπτιση θα αργήσει ακόμη. Συνειδητά. Θέλουμε να μεγαλώσει λίγο η μικρή. Να μη νιώθει άβολα έχοντας γύρω της αρκετό κόσμο, να μπορεί να ακούσει μια δυο οδηγίες και στην τελική να μην ταλαιπωρηθεί το παιδί» δήλωσε.

Απάντησε μάλιστα στο ενδεχόμενο να την δούμε να γίνεται για δεύτερη φορά μαμά. «Το συζητάμε. Ίσως λίγο περισσότερο το θέλει ο Θοδωρής που προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια. Εγώ είμαι λίγο πιο επιφυλακτική, μάλλον γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό». είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments