Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: To νευρικό γέλιο της για την Φουρέιρα (vids)

Κατερίνα Στικούδη: To νευρικό γέλιο της για την Φουρέιρα (vids)
Τι δηλώνει η Κατερίνα Στικούδη για την Ελένη Φουρέιρα.

Η Κατερίνα Στικούδη, ήταν φιναλίστ του Your Face Sounds Familiar (YFSF). Ωστόσο το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Πρωινό” και έδωσε συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά. Η κουβέντα της με την παρουσιάστρια ήταν εφ’ όλης της ύλης. Ωστόσο έγινε αναφορά, μεταξύ άλλων στην εμφάνιση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μια συγκεκριμένη μεταξύ τους στιχομυθία.

Όταν η Φαίη Σκορδά ανέφερε το θέμα, η Κατερίνα Στικούδη άρχισε να γελά αμήχανα και είπε: «Φοράω βέρα, μια χαρά είμαστε, πάμε παρακάτω. Τι είναι αυτό, τι να σου πω; Γελάω»! Το γέλιο έγινε νευρικό στη συνέχεια και η Κατερίνα πρόσθεσε: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κάποιον τραγουδιστή. Απλά έχω πει κατά καιρούς ότι δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε φίλοι. Με κάποιους ταιριάζουμε λίγο παραπάνω, με κάποιους λίγο λιγότερο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

  • Τι είχε γίνει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Ο Μουτσινάς έθετε διλήμματα στη Φουρέιρα, τα οποία είτε θα τα απαντούσε είτε θα έπρεπε να δοκιμάσει κάτι αηδιαστικό. Όταν ρωτήθηκε αν θα προτιμούσε να κάνει ντουέτο με τη Στικούδη ή να την απατήσει ο σύντροφός της με αυτή, η Ελένη απάντησε. «Το να με απατήσει ο σύντροφός μου με τη Στικούδη που είναι μ…ρα, θεά, είναι λογικό. Τι να του πω; Γιατί πήγες με αυτήν»;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments