Μedia

Power of Love: Εξαφανίστηκε παίκτρια – Πανικός στην παραγωγή

Power of Love: Εξαφανίστηκε παίκτρια – Πανικός στην παραγωγή
Οι υπόλοιποι παίκτες του Power of Love δεν την είδαν όταν ξύπνησαν και επικράτησε... πανικός.

Ένας μικρός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με τα spoiler που κάνουν τον γύρο των social media και κάνουν λόγο πως αποχώρησε οικειοθελώς από το Power of Love η Μαργαρίτα Νέρτζη. Όπως φαίνεται η παίκτρια του ριάλιτι της αγάπης τα μάζεψε και έφυγε, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από το instastories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία έχει φύγει εδώ και καιρό από το Power of Love.

Συγκεκριμένα το μήνυμα στο οποίο η Λένια έκανε tag τη Νέρτζη έγραφε: «Δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό αλλά ένα μεγάλο μπράβο για την απόφασή της να κρατήσει την αξιοπρέπεια της και να φύγει από ένα παιχνίδι που μόνο καλό δεν της έκανε. Η αξιοπρέπεια και η υγεία είναι πάνω από όλα, δεν ξεπουλιούνται με ευρώ».

Μέχρι να… εμφανιστεί πάντως αυτό το instastory, επικράτησε πανικός στην παραγωγή και στην Μαρία Μπακοδήμου. Κι αυτό γιατί η Μαργαρίτα αποχώρησε χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Όπως ήταν φυσικό τόσο τα άτομα της παραγωγής όσο και η Μαρία Μπακοδήμου ανησύχησαν μη τυχόν και της συνέβη κάτι και άρχισαν να την ψάχνουν.

Οι παίκτες μένουν σε ξενοδοχείο και όταν αντιλήφθηκαν ότι η Νέρτζη μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε ξεκίνησαν να την ψάχνουν κι εκείνοι. Λίγη ώρα αργότερα είχαν αντιληφθεί όλοι ότι η Μαργαρίτα Νέρτζη είχε αποχωρήσει από το Power of Love και δεν πρόκειται να γυρίσει και πάλι πίσω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments