Αθλητισμός

Άγιαξ – Τότεναμ: 2-3

Άγιαξ – Τότεναμ: 2-3
Άγιαξ - Τότεναμ: Στον τελικό του Champions League η Τότεναμ.

Άγιαξ – Τότεναμ: H Τότεναμ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, καθώς επικράτησε 3-2 του Άγιαξ στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό.

Μόλις στο 4′ ο Άγιαξ είχε την πρώτη του μεγάλη φάση. Η άμυνα της Τότεναμ έδωσε χώρο στον Τάντιτς, σε κόρνερ ο Γιορίς, παρά την κόντρα στο πόδι του Τρίπιερ. Το επόμενο λεπτό (5′) ο Ντε Λιχτ όπως και στο Τορίνο, σκόραρε με το κεφάλι αφού νίκησε στον αέρα τον πολύ κοντύτερο του Ντέλε Άλι, ανοίγοντας το σκορ.

Στο 6′ είχε δοκάρι η Τότεναμ, όταν σε κούρσα του Σον από αριστερά, ο Κορεάτης πήγε για σέντρα, αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Ονάνα και ο Έρικσεν. Στο 35ο λεπτό οι Φαν Ντε Μπέεκ και Τάντιτς άνοιξαν την αντεπίθεση, ο Σέρβος μπήκε από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Ζίγιεκ που με αριστερό σουτ νίκησε τον Γιορίς για να κάνει το 2-0. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄η Τότεναμ μείωσε σε 2-1. Σε συνεργασία του Λούκας Μόουρα με τον Ντέλε Άλι, ο Βραζιλιάνος με πλασέ μείωσε σε 2-1.  Στο 59′ η Τότεναμ ισοφάρισε μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Άγιαξ, και χάνοντας αρχικά μια ευκαιρία, ωστόσο τελικά σημείωσε το 2-2. Ο Γιορέντε έχασε το… άχαστο από την ασίστ του Τρίπιερ, με τον Ονάνα να κάνει την επέμβαση του ματς, αλλά ο Λούκας Μόουρα πήρε το ριμπάουντ, πήγε προς το πέναλτι και με το αριστερό έκανε το 2-2. Στο 90’+5′ ο Λούκας σημείωσε το 3-2 για την Τότεναμ, στέλνοντάς την στον τελικό.

Δείτε τα γκολ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments