Video

Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα: Όλο το Άνφιλντ μια αγκαλιά βροντοφώναξε το YNWA (vid)

Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα: Όλο το Άνφιλντ μια αγκαλιά βροντοφώναξε το YNWA (vid)
Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα: Ανατριχιαστικές στιγμές στο Άνφιλντ, με τους οπαδούς των «κόκκινων» να γίνονται ένα με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ και να τραγουδούν το "You'll Never Walk Alone" μετά την επική πρόκριση κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα: Είναι από τα παιχνίδια που απλά λες «δεν γίνεται», από εκείνα που «δένουν» τον κόσμο ακόμα περισσότερο με την ομάδα του. Οι «κόκκινοι» είχαν δει τους «μπλαουγκράνα»να τους κερδίζοιυν με 3-0 στο «Καμπ Νου». Το προβάδισμα των Καταλανών για πρόκριση στον τελικό του Champions League, ξεκάθαρο. Άλλωστε ελάχιστοι θα πίστευαν στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Πόσο μάλλον, όταν έγινε γνωστό ότι τόσο ο Μοχάμεντ Σαλάχ όσο και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θα έχαναν τη ρεβάνς.

Κι όμως, η Λίβερπουλ πέτυχε το ακατόρθωτο. Με ήρωες τους Ντιβόκ Οριγκί και Τζίνι Βαϊνάλντουμ, που σκόραραν από δύο φορές, έριξε στο καναβάτσο την Μπαρτσελόνα (4-0). Ένα «θαύμα θαυμάτων» είχε μόλις συντελεστεί στο «Άνφιλντ». Η αγγλική ομάδα είχε πραγματοποιήσει την, πιθανόν, πιο επική ανατροπή στην ιστορία του Champions League. Άπαντες έζησαν μια βραδιά που δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ κι από κανέναν. Είναι από τα παιχνίδια που απλά μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Είτε με θετικό, είτε με αρνητικό τρόπο.

Η απόλυτη παράνοια και το ανατριχιαστικό You’ll Never Walk Alone

Φυσικά, αυτό που ακολούθησε μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στο ματς είναι σχεδόν απερίγραπτο. Ολόκληρο το «Άνφιλντ» βρισκόταν πραγματικά σε μια… παράνοια. Πανηγυρισμοί, αγκαλιές, φιλιά, όλα σ’ ένα κλίμα αλεγρίας για τη μυθική ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό. Στο τέλος αυτής της βραδιάς δεν θα μπορούσε να λείψει το “You’ll Never Walk Alone”, ο ύμνος σήμα-κατατεθέν της Λίβερπουλ. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν λίγο διαφορετικός από τις προηγούμενες. Εξάλλου, μόλις λίγη ώρα πριν είχε γίνει μια ανατροπή που δύσκολα θα ξανασυμβεί.

Οι παίκτες των «κόκκινων», ο Γιούργκεν Κλοπ και ολόκληρο το τεχνικό τιμ συγκεντρώθηκαν μπροστά από το “Kop”, την εξέδρα των φανατικών της Λίβερπουλ. Ήθελαν κι αυτοί να τραγουδήσουν μαζί τους τον ύμνο. Όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο έγιναν ένα. Από τον θρυλικό Κένι Νταλγκλίς μέχρι τον πιο άσημο φίλαθλο. Πλέον, το όνομα και η φήμη του καθενός δεν είχε σημασία. Άπαντες τραγουδούσαν για τη Λίβερπουλ, ήταν οπαδοί της, που λίγο πριν απλά έζησαν κάτι που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια…

Απολαύστε τα ανατριχιαστικά βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments