Άποψη

Αλέφαντος: Δικαιώνεται ο Μαρινάκης – Έτσι θα σηκώσει Champions League

Αλέφαντος: Δικαιώνεται ο Μαρινάκης – Έτσι θα σηκώσει Champions League
Ο Νίκος Αλέφαντος χόρτασε μπάλα στο Champions League και μέσω του blog του στο pagenews.gr το συνδέει με τον... Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πως συνδέεται το Champions League με τον Βαγγέλη Μαρινάκη; Ποια είναι η δικαίωση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού όταν βλέπει την κορυφαία διοργάνωση; Ο Νίκος Αλέφαντος έχει τις απαντήσεις και τις… καταγράφει στο blog του pagenews.gr. Απολαύστε τον.

“Τι ματσάρα ήταν αυτή ρε παιδιά. Πέσανε όλοι έξω, παγκόσμιος κουβάς. Και στα δύο ματς του Champions League. Πάμε στο Λίβερπουλ- Μπαρτσελόνα. Μου άρεσε πολύ η Λίβερπουλ. Ταχύτατη, την πάτησε την Μπαρτσελόνα, και δεν έπαιζε και κομπλέ η Λίβερπουλ, είχε απώλειες.

Έλα μωρέ με τον Βαλβέρδε, καλά του τα έγραψαν οι Καταλανοί, είναι μικρός για ολόκληρη Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι τους έχει φτιάξει όλους αυτούς, παίκτες και προπονητές εκεί. Τραβάει ο Μέσι, νικάει η Μπαρτσελόνα. Δεν παίζει ο Μέσι, φαίνονται παικτάκια οι άλλοι και προπονητάκια.

Άνθρωπος είναι και ο Μέσι, δεν μπορεί σε κάθε ματς να είναι σούπερ. Τον έβλεπα με την Λίβερπουλ, καμία βοήθεια από τακτική. Γύριζε πίσω στη σέντρα να πάρει τη μπάλα, να περάσει, ένα, δύο, τρεις, τον κλείσανε.

Κοιμόταν ο Βαλβέρδε στον πάγκο, μια γραβάτα και ένα κουστούμι. Τα μάτια του ήταν λες και δεν είχε κοιμηθεί το βράδυ.

Ματς θανάτου έπαιζες ρε, σε ξεφτίλισε ο Κλοπ με ένα ωραίο 4-3-3 που θύμησε παλιές εποχές του μεγάλου Άγιαξ. Ζωντανός εναντίον ψοφιμιού ήταν λες και έπαιζαν.

Πλήρης αποτυχία, τα ίδια είχε πάθει και στη Ρώμη πέρσι. Ένας προπονητής που μοιάζει σαν να λέει τη σύνθεση και αυτό είναι όλο. Αν νικήσει νίκησε, αν δεν τραβάει η ομάδα δεν κάνει τίποτα από τον πάγκο. Παίρνει μεγάλα σκορ στην έδρα του και μετά διασύρεται εκτός έδρας, παιδική χαρά η άμυνά του. Τον κατάπιε η Λίβερπουλ. Και χωρίς Σαλάχ και Φιρμίνο.


Αλέφαντος: Μαρινάκη άκουσε με, έτσι θα πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός


Παικτάκια αν δεν τραβήξει ο Μέσι. Επιτρέπεται να παίζει ο Κουτίνιο σε τέτοιο επίπεδο; Ένας Βιντάλ για την… Παναχαϊκή αργός! Ένας Σουάρες τόσο πεσμένος που είναι μόνο για να τσακώνεται σαν φορτηγατζής στο δρόμο. Ένας Ράκιτιτς αργός, δεν παίζει ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στον ΠΑΟΚ! Φοβεροί από τη Λίβερπουλ οι Μανέ, Σακίρι, Οριγκί, και χάφαρος ο Χέντερσον.

Πάμε στο άλλο ματς τώρα. Με εξέπληξε η Τότεναμ. Μετά το 2-0 του Άγιαξ, πολύ γρήγορη, πάνω- κάτω, αντοχές, πείσμα, δύναμη, και αυτός ο Λούκας όλα τα λεφτά. Τους έκανε 3 γκολ μέσα εκεί, το ματς της ζωής του έκανε. Το δεύτερο γκολ ενέργεια μεγάλου παίκτη. Πήρε μεγάλους πόντους και ο Ποκετίνο ο προπονητής.

Θα δούμε ωραίο τελικό, αγγλικό τελικό, σαν τελικό Κυπέλλου Αγγλίας μου λέει σωστά ο Θέμης. Και με ρωτάει πώς το εξηγώ αυτό. Είναι μεγάλη επιτυχία για το αγγλικό ποδόσφαιρο να φτάσουν δύο ομάδες του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δικαιώνεται ο Μαρινάκης που θέλει να επενδύσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Το παρακολουθώ στενά το αγγλικό πρωτάθλημα, είναι το καλύτερο στον κόσμο. Βλέπεις ταχύτητα, δύναμη, πάθος, τέχνη, ωραία γκολ.

Έχει πτώση το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μόνο το αγγλικό πρωτάθλημα διασώζεται. Βλέπεις Ιταλία και κλαις με τα χάλια της Μίλαν και της Ίντερ, η δε Γιουβέντους που κάνει πάρτι τόσα χρόνια εκεί, στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτυγχάνει. Η Γερμανία επίσης έχει μείνει πίσω. Η δε Ισπανία έπεσε πολύ με τη φυγή του Ρονάλντο από τη Ρεάλ, το ξεχαρβάλωμα της Ρεάλ ως ομάδα γενικώς, και τους διασυρμούς της Μπαρτσελόνα πέρσι και φέτος”.


Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments