Αθλητισμός

Γιώργος Γκαλίτσιος: Κλείνει στην Ανόρθωση για δυο χρόνια

Γιώργος Γκαλίτσιος: Κλείνει στην Ανόρθωση για δυο χρόνια
Ο Γιώργος Γκαλίτσιος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κυπριακή Ανόρθωση για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος πριν από μερικά χρόνια αποτελούσε ένα από τα κορυφαία μπακ που στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Η τρομερή του τριετία στη Λάρισα του άνοιξε το δρόμο για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής και μετά από έναν δανεισμό στην Πανιώνιο έφυγε για το εξωτερικό.

Ο πρώτος προορισμός του εκτός συνόρων ήταν το Βέλγιο. Με τη φανέλα της Λόκερν αγωνίστηκε για έξι χρόνια και μάλιστα πανηγύρισε και το Κύπελλο Βελγίου τις σεζόν 2010-11 και 2013-14. Το καλοκαίρι του 2017 πήρε την απόφαση να συνεχίσει στο Βελγικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Μουσκρόν.

Γιώργος Γκαλίτσιος: Μετακομίζει στην Κύπρο

Ο διεθνής μπακ έχει φλερτάρει πολλές φορές με την επιστροφή του στη χώρα μας. Ωστόσο αυτό δεν θα γίνει ούτε φέτος το καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του SDNA ο Γιώργος Γκαλίτσιος θα γίνει κάτοικος Κύπρου. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 32χρονος αμυντικός έχει ήδη δώσει τα χέρια με την Ανόρθωση.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών κάτι που σημαίνει ότι θα τον κρατήσει στην Κυπριακή ομάδα μέχρι τη δύση της καριέρας του. Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή Γκαλίτσιου έπαιξε η παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια στην ομάδα καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δυο άντρες είχαν κοινή παρουσία στον Ολυμπιακό για μερικούς μήνες. Ο Γεωργιανός τεχνικός έχει καλή άποψη για τον Έλληνα αμυντικό και έτσι προχώρησε η περίπτωση του για την Ανόρθωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments