Αθλητισμός

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τα εξωπραγματικά ποσά που έχει δαπανήσει για την Νότιγχαμ Φόρεστ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τα εξωπραγματικά ποσά που έχει δαπανήσει για την Νότιγχαμ Φόρεστ
Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να κάνει μία αρκετά μεγάλη επένδυση

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε και άρχισε να ασχολείται επίσημα με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να κάνει μία αρκετά μεγάλη επένδυση. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Sportime και η στήλη «Agent Greek», τα λεφτά που έχει δαπανήσει ήδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εξωπραγματικά.

Στα δύο αυτά χρόνια, οι ντόπιοι τονίζεται ότι εκτιμούν πως ο γνωστός επιχειρηματίας έχει βάλει στην ομάδα της Αγγλίας περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ, για την αγορά, τις μεταγραφές και φυσικά τα χρέη που υπήρχαν. Έτσι η επόμενη χρονιά, πρέπει να θεωρείται ζήτημα «ζωής και θανάτου» η άνοδο στην Premier League, όπου τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν και τα οφέλη είναι πραγματικά τεράστια.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Νέο γήπεδο 128 εκατομμυρίων ευρώ με έμπνευση το «Γ. Καραϊσκάκης»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ σχεδιάζει το «Νέο Σίτι Γκράουντ», όπως αναμένεται να ονομαστεί το ανακατασκευασμένο, ιστορικό γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε ανακοινώσει, τον περασμένο Φεβρουάριο, την πρόθεση της ανακατασκευής του γηπέδου και ήδη το πλάνο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Φόρεστ, Ντέιβιντ Κουκ, δήλωσε στα αγγλικά ΜΜΕ, ότι η Φόρεστ θα επενδύσει κοντά στα 130 εκατομμύρια ευρώ για εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης. Μάλιστα τόνισε πως έμπνευση για όσα θα απολαύσει το κοινό της ομάδας θα αποτελέσει τόσο το «Γ. Καραϊσκάκης» όσο και το νεότευκτο «διαστημικό» γήπεδο της Τότεναμ.

«Οι εγκαταστάσεις του είναι ποιότητας Champions League. Είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε στο κλαμπ ανθρώπους που έζησαν την κατασκευή εκείνων των εγκαταστάσεων, που ενεπλάκησαν στην ανάπτυξή τους. Έτσι, μπορέσαμε να λάβουμε αυτές τις πληροφορίες για το τι μπορούμε να κάνουμε με τις εγκαταστάσεις που αφορούν τους παίκτες, τους οπαδούς και τα ΜΜΕ», είπε ο Ντέιβιντ Κουκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής Nottingham Post, η χωρητικότητα του νέου γηπέδου θα αυξηθεί κατά 8 χιλιάδες, την ώρα που τώρα φιλοξενεί 30.445 θεατές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments