Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: “Ζεστή” για Λάμπρου η Φενερμπαχτσέ

ΠΑΟΚ: “Ζεστή” για Λάμπρου η Φενερμπαχτσέ
Ο Λάζαρος Λάμπρου του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της Φενερμπαχτσέ.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια επένδυση πριν από δυο σεζόν όταν αγόρασε τον Λάζαρο Λάμπρου από τον Ηρακλή. Μπορεί ο νεαρός επιθετικός να μην έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο με τους “ασπρόμαυρους”, αλλά έχει ήδη προκαλέσει ντόρο. Αυτός δημιουργήθηκε όταν επέλεξε να παραχωρηθεί δανεικός στην Φορτούνα Σιτάρντ.

Στην Ολλανδική ομάδα ο νεαρός έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του. Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι έχει συμμετοχή στα γκολ της ομάδας του. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό αναδείχθηκε ταλέντο του μήνα στο πρωτάθλημα της χώρας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια λίγκα που τα ταλέντα δεν είναι και λίγα.

ΠΑΟΚ: Έρχονται οι Τούρκοι για Λάμπρου

Σύμφωνα με το Sporime.gr η Φενέρμπαχτσε έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού του ΠΑΟΚ. “Η Φενερμπαχτσέ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, ετοιμάζοντας μάλιστα και επίσημη πρόταση.

Όπως ανέφεραν τουρκικά δημοσιεύματα, o 21χρονος διεθνής εξτρέμ, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Φορτούνα Σιτάρντ, βρίσκεται στα ραντάρ της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. Επιπρόσθετα, πληροφορίες του sportime.gr να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον.

Παράλληλα, οι Τούρκοι ετοιμάζονται για επίσημη πρόταση, με τη ρήτρα του Έλληνα άσου να φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.Πλέον, ο ΠΑΟΚ είναι εκείνος που θα πρέπει να αποφασίσει αν τον υπολογίζει για πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα ή να τον παραχωρήσει”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments