Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θετικός ο Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Θετικός ο Βαλμπουενά
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ματιέ Βαλμπουενά και ο Γάλλος φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στη χώρα μας.

Ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει πολλές κινήσεις στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Η πρόθεση του Πέδρο Μαρτίνς είναι να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ προκειμένου να γίνουν μόνο ποιοτικές προσθήκες. Μια από αυτές αναμένεται να είναι στο χώρο του κέντρου. Ο Νάτχο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και θα χρειαστεί ένας ικανός χαφ για αυτή τη θέση.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα τον τελευταίο καιρό είναι αυτό του Ματιέ Βαλμπουενά. Πρόκειται για τον 34χρονο επιθετικό χαφ που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ. Ακόμα και σε αυτή την ηλικία ο Γάλλος μέσος θα ήταν εξαιρετική προσθήκη και πολυτέλεια για το πρωτάθλημα της Super League.

Ολυμπιακός: Το σκέφτεται ο Βαλμπουενά

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι υπαρκτό και μάλιστα φέρεται να υπάρχει ανταπόκριση. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Γάλλος βλέπει με θετικό μάτι την μετακόμιση του στη χώρα μας. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ένα ισχυρό ατού στην συγκεκριμένη υπόθεση και αυτό δεν είναι άλλο από τη Γαλλική παροικία του Πειραιά.

Οι Γάλλοι που βρίσκονται στην ομάδα είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Φρανσουά Μοντέστο, ενώ και ο Πιέρ Ισά έχει άριστη συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους» και με τους προαναφερθέντες διατηρεί άριστη φιλική σχέση ο Ζοσέ Ανιγκό που συμβουλεύεται ο 34χρονος παίκτης για θέματα της καριέρας του.

Το συμβόλαιο του έμπειρου ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να αποζημιώσει την Φενέρ. Μάλιστα, οι Πειραιώτες μπορούν να έρθουν σε απευθείας επαφή με τον Βαλμπουενά και να συμφωνήσουν από τώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments