Ελλάδα

Αρκάς: Τρομερό το σκίτσο του για τις παροχές του Τσίπρα

Αρκάς: Τρομερό το σκίτσο του για τις παροχές του Τσίπρα
Ο Αρκάς δεν άφησε ασχολίαστες τις αναγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για τις παροχές.

Ο Αρκάς μας έχει συνηθίσει σε εύστοχο και καυστικό χιούμορ με αφορμή τα θέματα της επικαιρότητας. Στο στόχαστρο του γνωστού σκιτσογράφου βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας. Πριν λίγες μέρες ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε από το Ζάππειο τις παροχές κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ ότι επιστρέφει στους πολίτες ένα μέρος των χρημάτων που ο ίδιος τους πήρε μέσα από φόρους και χαράτσια. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Αρκάς στο σκίτσο που διακωμωδεί τις αναγγελίες του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα στην εικόνα υπάρχουν τέσσερις άντρες. Ένας από αυτούς λέει στους άλλους τρεις “Για να δείτε πόσο καλός είμαι θα σας δώσω από 50 λεπτά για να πάρετε ένα κουλούρι”. Δυο από αυτούς είναι ενθουσιασμένοι, αλλά ο τρίτος ρωτάει “Που θα βρεις όμως ;”. Τότε αυτός, που για τον Αρκά είναι ο Αλέξης Τσίπρας, έδωσε αφοπλιστική απάντηση. “Πήρα ό,τι είχατε στις τσέπες σας την ώρα της γυμναστικής”.

Αρκάς: Το σκίτσο από “τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού”

Το συγκεκριμένο σκίτσο είναι μέρος του βιβλίου που έχει κυκλοφορήσει ο Αρκάς με τίτλο” Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού”. Η περιγραφή του βιβλίου αναφέρει:

Πώς είναι ένας πρωθυπουργός στην παιδική του ηλικία; Υπάρχουν σημάδια που να προοιωνίζουν το λαμπρό του μέλλον; Αν κρίνουμε από τον πιτσιρικά πρωθυπουργό αυτού του βιβλίου τα σημάδια είναι πολλά. Είναι ψεύτης, αναξιόπιστος, αμαθής, θρασύς και τρομερά φιλόδοξος: ο ορισμός του αριβίστα!

Ο Αρκάς καταγράφει τις στιγμές πρώιμου μεγαλείου ενός εκκολαπτόμενου ηγέτη σε μια σειρά από απαράμιλλης ευστοχίας και ισοπεδωτικού σαρκασμού σκίτσα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα είναι απλώς ξεκαρδιστική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments