Πολιτισμός

Metallica: Ο Kirk Hammett έπεσε στη σκηνή και το ευχαριστήθηκε (vid)

Metallica: Ο Kirk Hammett έπεσε στη σκηνή και το ευχαριστήθηκε (vid)
Ο κιθαρίστας των Metallica, Kirk Hammett έπεσε πάνω στην σκηνή, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να διακωμωδήσει τον εαυτό του.

Οι Metallica αποτελούν ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της Metal μουσικής. Μέχρι και σήμερα είναι ενεργοί τόσο δισκογραφικά όσο και από συναυλιακής άποψης. Η Ευρωπαϊκής τους περιοδεία είναι σε εξέλιξη με πιο πρόσφατο σταθμό τους το Μιλάνο. Σε αυτή τη συναυλία βρέθηκαν αρκετοί Έλληνες. Στο συγκεκριμένο live συνέβη ένα γεγονός που έμεινε στην ιστορία. Την ώρα που το συγκρότημα έπαιζε το τραγούδι Moth Into Flame ο Kirk Hammet έχασε την ισορροπία του. Κατά τη διάρκεια του solo, ο γνωστός κιθαρίστας γλίστρησε και βρέθηκε στο έδαφος με την πλάτη. Αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει να παίζει κανονικά.

View this post on Instagram

Fantástico #metinlisbon #ridethelightning #metallicafamily #Repost @taine99 with @get_repost ・・・ White Walker/Ride The Lightning mashup on the real..dunno if @kirkhammett will ever see this..but I’ve been a fan since 84′ and have been rockin with Tallica ever since my 11th birthday.. #metallica. #metal Photographer @brettmurrayphotography

A post shared by Kirk Hammett (@kirkhammett) on

Metallica: Το έριξε στην πλάκα ο Kirk Hammet

Η αιτία της…τούμπας ήταν η έντονη βροχόπτωση στην πόλη της Μόνζα τη μέρα της συναυλίας. Πάντως ο Kirk Hammet δεν είχε κανένα πρόβλημα με το ατύχημα που του συνέβη, το αντίθετο μάλιστα. Ο αγαπημένος κιθαρίστας ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό φαίνεται από κοντά η στιγμή της πτώσης του.

Το 1983 ο Kirk Hammet αντικατέστησε τον Dave Mustaine στους Metallica, ηχογραφώντας μαζί τους το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Kill ’em All”. Ακολούθησαν τα “Ride the Lightning” και “Master of Puppets”, πριν το συγκρότημα χάσει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον μπασίστα Κλιφ Μπάρτον. Τη θέση του πήρε ο Τζέισον Νιούστεντκαι οι Metallica κυκλοφόρησαν το δίσκο “…And Justice for All”, το πρώτο τους άλμπουμ που σκαρφάλωσε στο Top-10 του Billboard.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments