Άποψη

Αλέφαντος: Έτσι έχουν τα πράγματα – Στα χαρτιά το πήρε η ΑΕΚ

Αλέφαντος: Έτσι έχουν τα πράγματα – Στα χαρτιά το πήρε η ΑΕΚ
Ο Νίκος Αλέφαντος ρίχνει... ρουκέτες στο blog του στο pagenews.gr. Αποθεώνει τον Λουτσέσκου και το ρόστερ του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για δύο συνεχόμενα νταμπλ και πετάει ατάκα που θα... προκαλέσει για την ΑΕΚ.

Μία μέρα μετά τον τελικό ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ο Νίκος Αλέφαντος ρίχνει ατάκες που θα… προκαλέσουν μέσω του blog του στο pagenews.gr. Λουτσέσκου, Σαββίδης, νταμπλ και… χάρτινο πρωτάθλημα.

“Όταν κάνεις πρόβλεψη για ένα ματς, μπορεί να πέσεις έξω, όλοι έχουν πέσει έξω, άμα έβρισκε κάποιος όλα τα αποτελέσματα, θα ήταν εκατομμυριούχος από το στοίχημα. Άλλο λοιπόν να κάνεις πρόβλεψη για ένα ματς, και άλλο για πολλά ματς. Εκεί δεν πέφτω έξω γιατί βλέπω μπάλα. Όταν ο Λουτσέσκου ήταν στην Ξάνθη, μόνο εγώ έβγαινα στο Sportdog τότε και έφτιαχνα στήλες εξηγώντας πόσο καλός προπονητής είναι. Τίτλο έβαζα “κοιμούνται οι μεγάλες ομάδες”, ανέλυα το 4-4-2 που έπαιζε στην Ξάνθη, τα παικτάκια που είχε, και πόσο ισχυρή την είχε φτιάξει. Μια Ξάνθη που δεν είχε το υλικό που είχε άλλα χρόνια πριν τον Λουτσέσκου.

Και έλεγα ότι μου αρέσει αυτός ο προπονητής γιατί ξεκινάει από την άμυνα. Θυμάμαι μια φορά είχα αναφέρει ονόματα προπονητών του Ολυμπιακού που είχαν περάσει, καλώντας τους να πάνε να πάρουν την Ξάνθη να γελάει ο κόσμος μαζί τους.

Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο ΠΑΟΚ πήγαν να πάρουν τον Λουτσέσκου. Ναι, ούτε ο ΠΑΟΚ. Έναν πουθενά Γιουγκοσλάβο είχε φέρει που έκανε την ομάδα καφενείο και τον διώξανε στην αρχή της σεζόν. Από ανάγκη πήγανε στον Λουτσέσκου. Αυτός τους συμμάζεψε, αυτός τους έκανε ομάδα.


Αλέφαντος: Δικαιώνεται ο Μαρινάκης – Έτσι θα σηκώσει Champions League


Και πριν έριχνε λεφτά στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, δεν είχε όμως την ομάδα που του έφτιαξε ο Λουτσέσκου. 2 χρόνια ο άνθρωπος έχει πάρει 2 νταμπλ! Και πέρσι νταμπλ πήρε, στα χαρτιά το έχασε. Ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ έγινε. Και ασχολούνται μερικοί με τα αγγλικά που μιλάει. Μάθετε μπαλίτσα ρε από τον άρχοντα, εγώ βλέπω στο γήπεδο τι κάνει.

Άντε να νικήσεις τον ΠΑΟΚ, εύκολο είναι; Μπορεί ελληνική ομάδα να νικήσει εύκολα τον ΠΑΟΚ; Παίζει πονηρά ο ΠΑΟΚ, έξυπνα στημένος, δεν κοιτάει το θέαμα, κοιτάει να πάρει το αποτέλεσμα. Και με την ΑΕΚ το ίδιο έκανε.

Ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, ένα ματς που έπαιζε προσεκτικά στην άμυνα ο ΠΑΟΚ, έβαλε το γκολ και μετά ήμουν σίγουρος ότι θα το κράταγε. Πολύ καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ φέτος, πώς να μην το πάρει το Κύπελλο.

Και μην ξεχνάμε ότι έπαιζε τον τελικό στην Αθήνα. Είναι η έδρα της ΑΕΚ, πώς να το κάνουμε. Και πέρσι στην Αθήνα, πάλι μέσα στην ΑΕΚ, της το πήρε το Κύπελλο.

Και βλέπω ότι παρά τα λεφτά του Σαββίδη, σιγά- σιγά βγάζει και παίκτες. Έβγαλε Λημνιό, Πέλκα, Γιαννούλη. Έφυγε ο Πρίγιοβιτς, αξιοποίησε τον Άπκομ που είναι και αυτός μικρός.

Ο Πέλκας έκανε στον τελικό το καλύτερό του ματς φέτος. Ο Άκπομ πολύ καλός. Τερματοφύλακα έχουν πολύ δυνατό, ψηλό παιδί ο Πασχαλάκης και γρήγορος. Έχουν τα καλύτερα σέντερ μπακ στο πρωτάθλημα, ο Βαρέλα είναι σεντερμπακάρα και ο Κρέσπο γρήγορος.

Στο ερώτημα σε ποια θέση χρειάζεται μεταγραφή ο ΠΑΟΚ, θα πω σε καμία! Για 11άδα μιλάω. Έχει μεγάλο ρόστερ, έχει καλούς βασικούς, θα γυρίσει ο Βιερίνια, άντε έναν χαφ στον άξονα να πάρει και ένα αριστερό μπακ λόγω τραυματισμών. Δεν θα αλλάξουν αυτοί την ομάδα τους, έτσι πιστεύω.


Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα εδώ


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments