Ελλάδα

Εξάρχεια: Επίθεση σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ – Ένας τραυματίας

Εξάρχεια: Επίθεση σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ – Ένας τραυματίας
Εξάρχεια: Η επίθεση κατά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ έγινε όταν εκείνοι ακολούθησαν δύο άτομα που αρνήθηκαν να σταματήσουν σε έλεγχο.

Επίθεση κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ σημειώθηκε στα Εξάρχεια λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Κυριακής. Η επίθεση έγινε στην οδό Ζαΐμη 18, όταν εκείνοι ήθελαν να ελέγξουν μία μοτοσυκλέτα που έκριναν ότι είναι ύποπτη.

Όλα ξεκίνησαν, όταν στις 16:45, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα των αστυνομικών. Άμεσα, τέσσερις άνδρες τις ΔΙΑΣ με δύο μηχανές ακολούθησαν τους υπόπτους, οι οποίοι σταμάτησαν στην οδό Ζαΐμη 18, άφησαν την μοτοσικλέτα και συνέχισαν πεζή. Δύο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έμειναν στο σημείο, για να ελέγξουν την μοτοσικλέτα, και οι άλλοι δύο, με μηχανή, ακολούθησαν τους αγνώστους, που χάθηκα μέσα στα στενά των Εξαρχείων.

Τότε τους επιτέθηκε μια ομάδα 20-30 ατόμων με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός και μια μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ να υποστεί ζημιές.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές για το περιστατικό.

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι