Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ (vid)
Ευρωεκλογές 2019: Μετά την... γκέλα με το πρώτο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μεταξά, ο πρωθυπουργός αρκέστηκε σ' ένα δεύτερο σποτ από την πρόσφατη ομιλία του στην εκδήλωση για την Προοδευτική Συμμαχία στο Γαλάτσι.

Οι Ευρωεκλογές 2019 πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο και ο ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφόρησε το δεύτερο εκλογικό του σποτ. Το πρώτο έχει πλέον μείνει… αξέχαστο. Κι αυτό γιατί μέσα στις όλες εικόνες που υπήρχαν, βρισκόταν και εκείνη του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά, ο οποίος ήταν πολέμιος της Αριστεράς. Παράλληλα, λίγο μετά βρέθηκε και ο Μανώλης Πετσίτης, ο οποίος εμπλέκεται στο σκάνδαλο της ΔΕΠΑ. Στη φωτογραφία, ο Πετσίτης βρισκόταν πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα στην επίσκεψη στην Καισαριανή την επομένη της πρώτης εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την μεγάλη… γκέλα στο πρώτο σποτ, το δεύτερο εστιάζει κυρίως στον πρωθυπουργό. Εμπεριέχει ουσιαστικά αποσπάσματα από την πρόσφατη ομιλία του στην εκδήλωση για την Προοδευτική Συμμαχία στο Γαλάτσι. Μέσα στο σποτ ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται στην έννοια της πατρίδας και τονίζει τους άξονες για τους οποίους θα παλέψει.

«Πατρίδα δεν είναι οι κραυγές των πατριδοκάπηλων. Πατρίδα είναι οι άνθρωποι που ζουν σ’αυτήν την πατρίδα. Πατρίδα είναι κι εκεί που οι πολλοί μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια. Πατρίδα είναι εκεί όπου οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα, όχι εκεί που ξεζουμίζονται με 12ωρα και 300 ευρώ. Πατρίδα είναι εκεί όπου Υγεία και Παιδεία είναι καθολικό δικαίωμα, όχι εκεί που είναι προνόμιο των λίγων. Εκεί όπου η νέα γενιά έχει προοπτική, που μπορεί να ονειρεύεται μία καλύτερη ζωή. Πατρίδα είναι εκεί όπου το μέλλον της μπορεί να το ορίζει ο ίδιος ο λαός, όχι εκεί που βασιλεύει το ψέμα, η προπαγάνδα, η οικογενειοκρατία. Γι’αυτήν την πατρίδα εμείς θα δώσουμε τη μάχη», ακούγεται να λέει ο πρωθυπουργός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments