Πολιτική

Κουντουρά: «Ο Τσίπρας έβγαλε την Ελλάδα από το σκοτάδι και την έφερε στο φως»

Κουντουρά: «Ο Τσίπρας έβγαλε την Ελλάδα από το σκοτάδι και την έφερε στο φως»
Η Έλενα Κουντουρά χαρακτήρισε κρίσιμες τις Ευρωεκλογές και έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι με αυτόν πρωθυπουργό η Ελλάδα κατάφερε να βγει από το σκοτάδι και να βρεθεί στο φως.

Στην κρισιμότητα των επερχόμενων Ευρωεκλογών στάθηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά. Η πρώην υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι η Ελλάδα έχει ισχυρή φωνή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πρέπει να στηρίξει τις πολιτικές εκείνες που θα έχουν ως στόχο τον άνθρωπο. Να τεθεί δηλαδή απέναντι στις πολιτικές λιτότητας που μέχρι στιγμής έχουν φέρει φτώχεια και ανεργία.

«Αυτές οι ευρωεκλογές είναι πάρα πολύ κρίσιμες για την Ευρώπη. Η Ελλάδα πρέπει να έχει δυναμικό ρόλο και ισχυρή φωνή στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ώστε να στηρίξουμε προοδευτικές πολιτικές με επίκεντρο τον άνθρωπο, απέναντι στις πολιτικές των αριθμών και της λιτότητας που επικράτησαν και έφεραν φτώχεια και ανεργία» τόνισε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» η κ. Κουντουρά.

Παράλληλα, επισήμανε ότι στήριξε όλα τα προοδευτικά νομοσχέδια που έφερε η κυβέρνησή μας προς όφελος της κοινωνίας, όπως για την ισότητα των δύο φύλων, την ιθαγένεια, το σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και την απλή αναλογική. «Έχω ταχθεί ανοιχτά με τις δημόσιες τοποθετήσεις μου απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και στις ακροδεξιές αντιλήψεις» σημείωσε.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην Προοδευτική Συμμαχία δήλωσε ότι «αυτή η συμμαχία απευθύνεται σε όσους έχουν αποδείξει ότι εργάζονται με γνώμονα το συμφέρον των πολλών, χωρίς διακρίσεις, για το καλό της πατρίδας μας».

Η αντιπολίτευση υπονομεύει το εθνικό συμφέρει για να υφαρπάξει την ψήφο του λαού

Τέλος η Έλενα Κουντουρά έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού τονίζοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός που έβγαλε την Ελλάδα από το σκοτάδι και την έφερε στο φως» και υποστηρίζοντας ότι «ο ελληνικός λαός δεν πιστεύει τις κενές υποσχέσεις της αντιπολίτευσης που χρησιμοποιεί απειλές, χαρακτηρισμούς, συκοφαντίες, σκανδαλολογία και κατασκευάζει τα πιο απίθανα fake news προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο του, αλλά και δεν διστάζει να υπονομεύσει το εθνικό συμφέρον και την ίδια την πατρίδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments