Ζώδια

Ζώδια: Ερωτικές ταρώ για την Τρίτη (14/5/19)

Ζώδια: Ερωτικές ταρώ για την Τρίτη (14/5/19)
Ερωτικές ταρώ για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Ερωτικές ταρώ για την Τρίτη (14/5/19).

  • ταρώ ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) – κάρτα ταρώ: ο μάγος

Διαβάστε τα θέματα που σχετίζονται με την αγάπη και αν έχετε κάτι να πείτε για τις σχέσεις, γράψτε γι’ αυτό. Προς το παρόν, μπορείτε να είστε σε μια σχέση και με τα δύο πόδια και να μην ψάχνετε για το πού κατευθύνεται η κατάσταση.Αρκεί να διασκεδάζετε και να είστε ευχαριστημένοι.

  • ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) – κάρτα ταρώ: ο πύργος

Μοιραστείτε το χρόνο σας με κάποιον που αγαπάτε και να είστε γενναιόδωροι. Το να νιώθετε όμορφα στο σπίτι σας, είναι σημαντικό για σας, σήμερα. Η επιθυμία σας, να κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε, είναι να βρίσκεστε εκεί. Η απομάκρυνση γιατί κάτι που απαιτεί περισσότερη δουλειά, είναι μόνο δική σας επιλογή. Μπορεί να ξεπεράσετε μια δύσκολη κατάσταση ή να τελειώσετε μια σχέση!

  • ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)- κάρτα ταρώ : η ιέρεια

Ανοιχτείτε και μιλήστε για τα αισθήματά σας. Μπορείτε να ερωτευτείτε με τον ίδιο άνθρωπο, εκατομμύρια φορές. Ένα μονοπάτι ανοίγει για σας και τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και ακούστε τα σημάδια που αποκαλύπτουν πού πρέπει να αφιερώσετε την προσοχή και την αγάπη σας.

  • ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) – κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Δώστε χρήματα για πράγματα που σας δίνουν χαρά και ευχαρίστηση. Κάντε να συμβούν πράγματα και με αποφασιστικότητα μεταφέρετε τη σωστή ενέργεια στη ζωή σας. Αν είστε σε μια νέα σχέση, οι ευκαιρίες για ευτυχία είναι ατελείωτες. Αν ψάχνετε για αγάπη, θα έχετε περισσότερα από ένα άτομα που θα σας δείξουν το ενδιαφέρον τους.

  • ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) – κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης

Τα όνειρά σας έχουν την ευκαιρία να εκδηλωθούν στην πραγματικότητα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα βρείτε την αγάπη της ζωής σας, ακόμα….αλλά ότι θα γίνετε ο εραστής της δικής σας ψυχής. Γιορτάστε την ομορφιά που πρέπει να δώσετε στον κόσμο και αφήστε τον ήλιο να σας ζεστάνει.

  • ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) – κάρτα ταρώ : η δύναμη

Το να πει κάποιος αντίο, μπορεί να μην εννοεί για πάντα, μπορεί να εννοεί για τώρα. Πρέπει να αφήσετε κάποιους ανθρώπους μερικές φορές, για να τους δώσετε τα περιθώρια να μεγαλώσουν. Δεν θα το κάνετε μόνο γι’ αυτούς, θα το κάνετε και για σας. Έχετε την ευκαιρία να μεγαλώσετε καθώς κάνετε μια νέα αρχή, αλλά πρώτα πρέπει να πείτε αντίο στο άτομο με το οποίο ήσασταν μαζί.

  • ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) – κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Οι φίλοι σας χαρακτηρίζουν έντονα σήμερα. Έχετε κάποια εξουσία τόσο πάνω στα συναισθήματα και τις αποφάσεις σας, όσο και όλων όσων βρίσκονται στη ζωή σας. Αν ψάχνετε για καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας, ο τρόπος που θα του μιλήσετε, θα τον συγκινήσει και τα πράγματα θα κινηθούν προς την κατεύθυνση που θέλετε.

  • ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) – κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Μην εργάζεστε τόσο σκληρά. Βρείτε χρόνο για όσους αγαπάτε. Πρέπει να πάρετε δύναμη από μέσα σας, για να ξεπεράσετε μια πρόκληση. Αν είστε έτοιμοι να απομακρυνθείτε από μια σχέση ή ακόμα και να περπατήσετε προς μία καινούργια, θα βρείτε το μονοπάτι ανοιχτό για σας.

  • ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) – κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων

Ο έρωτας είναι πάντα μια περιπέτεια. Μπορείτε να βοηθήσετε και να δείξετε συμπόνια σε κάποιο άλλο άτομο. Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι μια ένδειξη, ότι χρειάζεστε κι εσείς κάποιον, για να σας δώσει λίγη αγάπη και στοργή.

  • ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) – κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων

Είστε αισιόδοξοι ή είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια περίοδο αναζήτησης για τον εαυτό σας, τις σχέσεις σας και την ερωτική σας ζωή; Μπορεί να περιβάλλεστε από άτομα που σας ενδιαφέρουν ή που υποστηρίζονται από άλλους που σας ενδιαφέρουν. Όταν η ζωή δεν είναι ηλιόλουστη και γεμάτη ουράνια τόξα, κοιτάξτε επάνω…..είστε αγαπημένοι.

  • ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) – κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Θέλετε να δώσετε στους ανθρώπους μια ευκαιρία! Και όταν αγαπάτε κάποιον, συχνά αφήνετε τα πράγματα να φτάνουν στο σημείο όπου νιώθετε κατάθλιψη, επειδή περιμένετε μια αλλαγή. Χρησιμοποιήστε την κρίση σας και επιλέξτε τη σωστή πορεία για σας. Αν αυτό σημαίνει κλείσιμο της πόρτας, κλείστε τη. Μπορείτε να την κλειδώσετε αργότερα.

  • ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) – κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ράβδων

Έχετε προσδοκίες για ό, τι χρειάζεστε… και θέλετε να δείτε τα πράγματα με τον τρόπο σας. Μπορεί να βρίσκεστε σ’ αυτή τη θέση, επειδή προσπαθείτε να προστατέψετε τον χρόνο, την επικράτειά σας ή την καρδιά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments