Αθλητισμός

NBA: “Οι Γκρίζλις με ρώτησαν για Γιασικεβίτσιους”, είπε ο Βαλαντσιούνας

NBA: “Οι Γκρίζλις με ρώτησαν για Γιασικεβίτσιους”, είπε ο Βαλαντσιούνας
NBA: Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας αποκάλυψε ότι οι Μέμφις Γκρίζλις τον ρώτησαν για την περίπτωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τον οποίο και αποθέωσε με δηλώσεις του.

Στο στόχαστρο ομάδων του NBA βρίσκεται εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός προπονητής έχει «μεταλλάξει» τη Ζαλγκίρις στα 3,5 χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της. Μάλιστα, την περσινή σεζόν κατάφερε να την οδηγήσει μέχρι το Final Four της Ευρωλίγκας, επίτευγμα που μπορεί να θεωρηθεί και ως ένα μικρό «θαύμα», δεδομένου του μπάτζετ της λιθουανικής ομάδας. Τη φετινή σεζόν δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία του, φτάνοντας ωστόσο μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Έτσι, το όνομα του έχει βρεθεί σε αρκετά δημοσιεύματα ομάδων του NBA. Μια από τις ομάδες που βλέπουν πιο «ζεστά» την περίπτωση του είναι οι Μέμφις Γκρίζλις. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο παίκτης των «Αρκούδων», Γιόνας Βαλαντσιούνας, ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας τον έχουν πλησιάσει για να τον ρωτήσουν για τον «Σάρας». Άλλωστε, ο Λιθουανός σέντερ είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος μέσα στην ομάδα για να δώσει μια άποψη όσον αφορά τον συμπατριώτη του.

«Έσταξε» μέλι για τον Γιασικεβίτσιουτς ο Βαλαντσιούνας

Ο 27χρονος σέντερ αποθέωσε τον Γιασικεβίτσιους, τονίζοντας ότι είναι εκπληκτική προσωπικότητα και κάνει μια απίστευτη δουλειά στη Ζαλγκίρις. Παράλληλα, ανέφερε ότι μπορεί να κάνει τα πάντα σαν προπονητής και αν και θα χρειαστεί να προσαρμοστεί σε κάποια πράγματα, θα μπορέσει να προσαρμοστεί και θα καταφέρει να γίνει ένας πολύ καλός προπονητής στο NBA.

«Το Μέμφις με ρώτησε για τον Σάρας. Για την προσωπικότητά του και τη σχέση μου μαζί του. Πιστεύω πως είναι μοναδικός. Δεν θα μπορούσε ο καθένας να διαχειριστεί τη Ζαλγκίρις όπως εκείνος. Πιστεύω πως αξίζει μια δουλειά στο ΝΒΑ. Θα χρειαστεί να προσαρμοστεί σε κάποια πράγματα, αλλά μπορεί να κάνει τα πάντα. Ακόμη εξελίσσεται σαν προπονητής αλλά ξέρει πώς να προσαρμοστεί και τι πρέπει να αλλάξει για να γίνει προπονητής στο ΝΒΑ. Πιστεύω πως δεν θα είχε πρόβλημα», δήλωσε ο Βαλαντσιούνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments