Αθλητισμός

Νικ Κύργιος: Απίστευτες εικόνες από τον Eλληνοααυστραλό τενίστα – Πέταξε καρέκλα και αποχώρησε (vids)

Νικ Κύργιος: Απίστευτες εικόνες από τον Eλληνοααυστραλό τενίστα – Πέταξε καρέκλα και αποχώρησε (vids)
Ο Νίκ Κύργιος ενοχλήθηκε διότι περπατούσαν θεατές την ώρα που προσπαθούσε να κάνει σερβίς.

O Νικ Κύργιος απασχόλησε ξανά, αλλά όχι για κάποια επίδοσή του. Απασχόλησε αρνητικά, έχοντας άσχημη συμπεριφορά και συγκεκριμένα, ξέσπασμα.  Στο Open της Ρώμης, ο Ελληνοααυστραλός τενίστας έχασε για άλλη μια φορά την ψυχραιμία του, πέταξε μια καρέκλα και αποχώρησε από το γήπεδο, χαρίζοντας τη νίκη στον αντίπαλό του.

Ο 25χρονος αθλητής εκνευρίστηκε όταν έχασε το σερβίς του ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 γκέιμ στο τρίτο σετ του αγώνα με τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ, αφού δέχτηκε γκέιμ πέναλτι, λόγω “επίθεσής” του στον διαιτητή. Αιτία της έκρηξής του, αποτέλεσε το γεγονός πως κόσμος τριγυρνούσε στο γήπεδο την ώρα που εκείνος σέρβιρε. Διαμαρτυρήθηκε έντονα λέγοντας ότι οι θεατές έκαναν φασαρία και πήγαιναν και έρχονταν στις εξέδρες την ώρα που σέρβιρε, κάτι που δεν του επέτρεπε να συγκεντρωθεί. Και βγήκε εκτός εαυτού..

Άνοιξε διάλογο με την εξέδρα, χτύπησε με δύναμη τη ρακέτα του, κλώτσησε μερικά μπουκάλια και για φινάλε πέταξε και μια καρέκλα μέσα στο κορτ, προτού αποφασίσει να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει, αφού όμως πρώτα χαιρέτησε τον αντίπαλό του αλλά και τον διαιτητή, ο οποίος προηγουμένως τον τιμώρησε με γκέιμ πέναλτι (δηλαδή έδωσε ένα γκέιμ στον αντίπαλό του). Για την ιστορία, το σκορ του αγώνα τη στιγμή της έκρηξης ήταν 1-1 σετ (6-3, 6-7) ενώ στο τρίτο σετ τα γκέιμ ήταν 1-1.

Ο Κύργιος έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά και ως εκ τούτου, ο Ρουντ πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Internazionali BNL d’ Italia όπου θα αντιμετωπίσει τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ο οποίος πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Νταβίντ Γκοφέν με 6-4, 6-2.

Δείτε τι συνέβη:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments