Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι θέλουν Φορτούνη, αυτός μένει στο λιμάνι

Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι θέλουν Φορτούνη, αυτός μένει στο λιμάνι
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να βάλει τέλος στο θέμα του Κώστα Φορτούνη, παρά τη φημολογία που θέλει τους Τούρκους να επιμένουν για την απόκτησή του.

Πριν από τη μέρα που η Εθνική Ελλάδος θα δώσει φιλικό με την αντίστοιχη της Τουρκίας θέλουν να τελειώσουν το θέμα του Κώστα Φορτούνη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Κι αυτό διότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να γίνει… παρέλαση από τουρκικές ομάδες, που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Έλληνα διεθνή.

Σύμφωνα με τη Sportday και οι τρεις μεγάλοι της Τουρκίας έχουν κάνει κρούσεις στον αρχηγό του συλλόγου. Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας… ερίζουν για την απόκτησή του, ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να του ανανεώσει το συμβόλαιο και να τον κρατήσει για πάντα στο λιμάνι.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να τελειώσουν με την υπόθεση του Φορτούνη το συντομότερο δυνατό και αυτό που λέγεται είναι ότι απομένει μονάχα ένα ραντεβού για να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο το οποίο θα αποφέρει μεγαλύτερες απολαβές στον Έλληνα διεθνή, με τον Ολυμπιακό να δείχνει εμπράκτως πόσο πολύ τον θέλει και πόσο επιθυμεί να τον μετατρέψει στον απόλυτο ηγέτη της ομάδας.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες με θετικό τρόπο. Όσο κι αν οι Τούρκοι θέλουν τον Φορτούνη, ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, κάτι που αναμένεται να συμβεί στο ραντεβού που θα γίνει με τη διοίκηση εντός των επόμενων ημερών.

Και θα αποτελέσει τη δεύτερη “εσωτερική” κίνηση του Ολυμπιακού, μετά την αγορά του Ζοσέ Σα από την Πόρτο. Ο Πορτογάλος είναι και επίσημα πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, αφού οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του και τον αγόρασαν από τους Πορτογάλους το μεσημέρι της Τετάρτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments