Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Επαφές του Ελ Καντουρί με την Μπρέσια

ΠΑΟΚ: Επαφές του Ελ Καντουρί με την Μπρέσια
Ο μεσοεπιθετικός του Δικέφαλου του Βορρά ετοιμάζεται για την Μπρέσια.

ΠΑΟΚ: Ο Ελ Καντουρί βρέθηκε πολύ κοντά στην Πάρμα κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα είχε μεταβεί στην Ιταλία και πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο μία μέρα μετά ο Ιβάν Σαββίδης έκανε ραντεβού μαζί του και του ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ώστε να να βοηθήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στη συνέχεια το καλοκαίρι να κάνει ότι επιθυμεί.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ που είχε αυτήν την εισήγηση από τον ίδιο τον προπονητή του Δικεφάλου Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να πείσει τον έμπειρο εξτρέμ και ο Ελ Καντουρί έμεινε στην Τούμπα. Πλέον ο πρώην παίκτης της Νάπολι είναι έτοιμος να αναχωρήσει μόνιμα για την Ιταλία. Εκεί άλλωστε ζει η οικογένεια του και θέλει να μείνει μαζί της.

Όμως όπως όλα δείχνουν ο προορισμός του δεν θα είναι η Πάρμα. Επόμενος σταθμός της καριέρας του αναμένεται να είναι η Μπρέσια. Η ιταλική ομάδα, η οποία από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Serie A έχει κάνει γερό μπάσιμο για τον Ελ Καντουρί και βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

ΠΑΟΚ: Ο Λάμπρου επιστρέφει, πέντε αποχωρούν

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα υπεράριθμο ρόστερ τη σεζόν που πέρασε. Αυτό θεωρεί ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου. Κάτι που δε διευκολύνει τα πράγματα στις προπονήσεις, αφού κάθε προπονητής θέλει να έχει λιγότερους παίκτες για να γίνεται σωστή δουλειά. Έτσι και ο Ρουμάνος είναι της λογικής του βασικού «κορμού» της ομάδας, όπως αποδείχθηκε από τις επιλογές του τη φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport, πέντε ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τώρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» φαίνεται πως… περισσεύουν ενόψει της νέας χρονιάς. Πρόκειται για τους Αλίν Τόσκα, Παναγιώτη Γλύκο, Γεβγένι Χατσερίντι, Νίκο Καρέλη και Ροντρίγκο Ρέι.

Την ίδια στιγμή, στον ΠΑΟΚ παρακολουθούσαν όλο αυτό το διάστημα την πορεία του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Φορτούνα Σιτάρντ και έκανε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει τώρα στην Τούμπα, όπου θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου για τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί τι θα συμβεί με την περίπτωση του Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και, αν δεν υπάρξει καλή πρόταση για εκείνον, φαίνεται πως θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη ως εναλλακτική λύση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments