Αθλητισμός

Σταφυλίδης: Η Χόφενχαϊμ και ο Κούτρης

Σταφυλίδης: Η Χόφενχαϊμ και ο Κούτρης
Για τέσσερα χρόνια στη Χόφενχαϊμ υπέγραψε ο Κώστας Σταφυλίδης.

Για τέσσερα χρόνια στη Χόφενχαϊμ υπέγραψε ο Κώστας Σταφυλίδης, που πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του ζωή. Το συμβόλαιο του υπέγραψε θα του αποφέρει κάτι παραπάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ένα εξαιρετικό ποσό για τον Έλληνα αριστερό μπακ. Ωστόσο όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime της Πέμπτης, η Χόφενχαϊμ ήταν η μία «πόρτα» του Κούτρη στην Bundesliga (όχι η καλή όμως).

Εφόσον, όμως, συζητήθηκε εκεί ο ελεύθερος Σταφυλίδης, η πόρτα έκλεισε γρήγορα. Ειδικά από την στιγμή που η Χόφενχαϊμ είναι «μαγαζί» που ελέγχει απόλυτα (σε επίπεδο συνεργασίας και επιλογής παικτών) η Rogon, η εταιρεία που εκπροσωπεί τον «Στάφυ».

  • Η Μαρσέιγ θέλει Κούτρη

Ένα από τα ονόματα που έχουν «παίξει» αρκετά για μεταγραφή του στο εξωτερικό, είναι αυτό του Λεονάρντο Κούτρη, σύμφωνα με το sportime. Ο αριστεροπόδαρος μπακ έκανε καλή χρονιά με τον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι πως υπήρξαν ομάδες, από τον Γενάρη κιόλας, που έδειξαν ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν. Μία απ’ αυτές ήταν και η Μαρσέιγ, η οποία δεν έχει αφήσει την περίπτωση του αμυντικού των «ερυθρόλευκων». Από την άλλη όμως οι Γάλλοι σκέφτονται το οικονομικό κομμάτι, αφού ο Ολυμπιακός πιστεύει ότι ο Κούτρης μπορεί να φτάσει στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Μαρσέιγ όπως έχει δείξει μέχρι τώρα είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι 5 εκατομμύρια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα κάνει και έτσι εύκολα πίσω η ομάδα της Γαλλίας και δεν αποκλείεται να κάνει κάποια άλλη κίνηση.

Στο μεταξύ όμως θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι μόνο η Μαρσέιγ η ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη των «ερυθρόλευκων». Δημοσιεύματα του εξωτερικού ανέφεραν ότι ο Κούτρης έχει προσελκύσει και συλλόγους τόσο από Αγγλία, όσο και από Ιταλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments