Ελλάδα

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 29χρονης

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 29χρονης
Ο σύζυγος της 29χρονος συνελήφθη για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Καλλιθέα.

Πριν λίγες μέρες έγινε ένα ανατριχιαστικό έγκλημα στην Καλλιθέα. Μια γυναίκα ηλικίας 29 ετών είχε βρεθεί στραγγαλισμένη μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Όλα ξεκίνησαν όταν η θεία της άτυχης γυναίκας δεν είχε νέα από το θύμα. Τότε φώναξε κλειδαρά για να ανοίξει την πόρτα και αντίκρισε το τραγικό θέαμα. Το σπίτι βρέθηκε σε καλή κατάσταση και η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Όλα τα παραπάνω οδήγησαν τις αρχές να πιστεύουν ότι ο δράστης είναι κάποιος γνωστός της 29χρονης. Οι υποψίες έπεσαν πάνω στον πρώην σύζυγο με τον οποίο είχαν έντονους καυγάδες των τελευταίων καιρό. Στην πορεία η Αστυνομία έμαθε ότι μόνο εκείνος είχε κλειδί για το διαμέρισμα πέρα από την ίδια.

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Το χρονικό της υπόθεσης

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος ξεκίνησε από την κατοικία του στην Πετρούπολη μαζί με τον ανήλικο γιο του. Στη συνέχεια πέρασε από το σπίτι της πρώην συζύγου του για να πάρει την κόρη του. Αφού άφησε τα παιδιά του στο σχολείο, επέστρεψε στο σπίτι της πρώην γυναίκας. Τότε ξέσπασε ένας μεγάλο καβγάς με αποτέλεσμα να την στραγγαλίσει πάνω στο κρεβάτι της. Μόλις κατάλαβε τι έχει κάνει την σκέπασε με μια κουβέρτα και αποχώρησε από το σπίτι.

Οι γείτονες μίλησαν στην Αστυνομία τονίζοντας πως ο 32χρονος είχε βίαιη συμπεριφορά. Ενώ ακόμα και η αδερφή του είχε φτάσει στο σημείο να του κάνει μήνυση μετά από ένα άγριο ξυλοδαρμό που είχε υποστεί. Ο δράστης χρησιμοποίησε σαν άλλοθι ότι ήταν στο πατρικό του σπίτι στα Πετράλωνα μαζί με την οικογένεια του. Οι συγγενής του δράση επιβεβαίωσαν αρχικά όλα τα παραπάνω, ωστόσο όταν κλήθηκαν να καταθέσουν έπεσαν σε αντιφάσεις.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, φαίνεται ότι οι σχέσεις που είχε κάνει η 29χρονη, μετά το γάμο, είχε προκαλέσει την έντονη ζήλια του πρώην συζύγου της ο οποίος επέμενε να τα ξαναβρούν.O ίδιος αρνείται να ομολογήσει και κρατάει αρνητική στάση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments