Ελλάδα

ΗΣΑΠ: Οδηγός απαγόρευσε την είσοδο σκύλου σε βαγόνι – Οργισμένες αντιδράσεις από τους επιβάτες

ΗΣΑΠ: Οδηγός απαγόρευσε την είσοδο σκύλου σε βαγόνι – Οργισμένες αντιδράσεις από τους επιβάτες
Οδηγός του ΗΣΑΠ σταμάτησε την κυκλοφορία του συρμού, αρνούμενος να να δεχτεί σε βαγόνι επιβάτη που είχε μαζί του σκυλί. Υπερασπίστηκαν τον ιδιοκτήτη του σκύλου οι υπόλοιποι επιβάτες,

Χαμός επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης σε σταθμό του ΗΣΑΠ, όταν ο μηχανοδηγός σταμάτησε το συρμό, επειδή ένας επιβάτης είχε μαζί του ένα σκυλάκι. Το σκηνικό διαδραματίστηκε στον σταθμό του Ταύρου. Εκεί ο μηχανοδηγός απαίτησε από τον επιβάτη με το σκυλί να βγουν από το τρένο. Μάλιστα, σταμάτησε το δρομολόγιο μέχρι να έρθει η αστυνομία για να συλλάβει τον επιβάτη.

Η ενέργεια του αυτή, όπως αναμενόταν, προκάλεσε την οργή των υπόλοιπων επιβατών. Εκείνοι, όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία του σκύλου, αλλά αντιθέτως στράφηκαν κατά του οδηγού. Δεν ήταν λίγοι αυτοί μάλιστα που εξαπέλυσαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του. Ένας εκ των επιβατών κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο το συμβάν. Στο βίντεο φαίνεται ο άνθρωπος με το σκυλάκι να το κρατά αγκαλιά μέσα στο βαγόνι. Την ίδια στιγμή ζητούσε τη βοήθεια των συνεπιβατών του για να μη συλληφθεί.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βγάλει τον άνθρωπο και το σκύλο από το βαγόνι

Όπως είπε, μάζεψε το σκυλάκι από τον δρόμο, όπου ζούσε αδέσποτο, και το ονόμασε «Μαύρη». Πολλοί από τους επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον οδηγό, ζητώντας να ξεκινήσει ο συρμός. «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βγάλει τον άνθρωπο και το σκύλο από το βαγόνι, για να συλληφθεί», φαίνεται να λέει ένας από αυτούς στο βίντεο.

Παρ΄όλα αυτά, το τρένο έμεινε σταματημένο για περίπου ένα τέταρτο. Η νομοθεσία ορίζει ότι τα μικρά ζώα θα πρέπει να είναι σε κλουβάκι μεταφοράς. Ωστόσο, πολλοί καταγγέλλουν ότι ο μηχανοδηγός του ΗΣΑΠ, τηρώντας το γράμμα του νόμου, επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο, καθώς το σκυλάκι στο βαγόνι δεν είχε ενοχλήσει κανέναν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments