Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης αποφασίζει για Άλεφ

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης αποφασίζει για Άλεφ
Στο χέρι της ΑΕΚ είναι η απόκτηση του Άλεφ από την Μπράγκα.

Η ΑΕΚ μετά την απώλεια του Κυπέλλου έχει ξεκινήσει να χτίζει την ομάδα της για την επόμενη σεζόν. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι αποφασισμένοι για μεγάλες αλλαγές προκειμένου να επιστρέψει ο σύλλογος στις επιτυχίες. Όπως όλα δείχνουν ο Μανόλο Χιμένεθ θα μείνει στον πάγκο και τη νέα σεζόν και ήδη έχει κάνει τις πρώτες του εισηγήσεις.

Μια από αυτές είναι η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ. Η “Ένωση” έχει σίγουρους αυτή τη στιγμή τους Αντρέ Σιμόες και Νέναντ Κρίστισιτς. Φυσικά υπάρχει και ο Κώστας Γαλανόπουλος, αλλά δεν αποκλείεται να έρθει κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Ο παίκτης που συμπληρώνει την τετράδα είναι ο Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι του.

Στο χέρι της ΑΕΚ το deal με τον Άλεφ

Ο νεαρός χαφ αγωνίστηκε στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα. Στο συμβόλαιο του υπάρχει οψίον αγοράς που είναι λίγο κάτω από τα δυο εκατομμύρια ευρώ. Τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε επαφές με του Πορτογάλους προκειμένου να ρίξει την τιμή του Άλεφ. Τελικά κατάφερε να αποσπάσει θετική απάντηση από την Μπράγκα και η μεταγραφή μπορεί να κλείσει στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρειθεί τελειωμένο. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει δώσει ακόμα το τελικό “ΟΚ”. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να δαπανηθεί ένα μεγάλο ποσό για τον συγκεκριμένο παίκτη. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα χαφ και δυο εξτρέμ και αν δεν πουληθεί ο Κώστας Γαλανόπουλος τα πράγματα είναι δύσκολα για την παραμονή Άλεφ.

Ο “δικέφαλος” δεν έχει την πολυτέλια να δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ για έναν παίκτη που δεν θα είναι μέσα στις τρεις πρώτες επιλογές του προπονητή. Αν ο Γαλανόπουλος αποχωρήσει, θα υπάρξει χώρος και χρήμα για να γίνει μια τέτοια μεταγραφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments