Άποψη

Αλέφαντος: Εγώ ξέρω, Μαρινάκης στο μπάσκετ

Αλέφαντος: Εγώ ξέρω, Μαρινάκης στο μπάσκετ
Αποκαλυπτικός Νίκος Αλέφαντος στο νέο του blog στο pagenews.gr, αναφέρεται στο θέμα που "καίει". Το μπάσκετ του Ολυμπιακού. Φυσικά, δεν αφήνει το ποδόσφαιρο και θυμάται παλιούς σέντερ φορ, λέγοντας τι θα ήθελε σήμερα στον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Αλέφαντος δε μένει μόνο στο ποδόσφαιρο και σχολιάζει τις εξελίξεις στο μπάσκετ μέσω του blog του στο pagenews.gr βάζοντας τον… Μαρινάκη στο παιχνίδι. Τι λέει για το παρελθόν, τους επιθετικούς που είχε ο Ολυμπιακός και τι θα πρέπει να αγοράσει σήμερα.

“Διαβάζω τα αφιερώματα που κάνει το ΦΩΣ σε παλιούς μεγάλους παίκτες του παρελθόντος, και στέκομαι ειδικά στα σέντερ φορ. Ένα σέντερ φορ σαν Υφαντή ή Σιδέρη ή Αναστόπουλο να είχε φέτος ο Ολυμπιακός, δεν θα έχανε το πρωτάθλημα!

Θυμηθείτε τι γκολ χάθηκαν στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, τι γκολ χάθηκαν με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, αλλά και στην Ξάνθη, ακόμα και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Δεν στέκομα στον Υβ γιατί ήταν μεν γκολτζής, αλλά βαρύς, αργός. Δεν μου αρέσουν τέτοιοι φορ εμένα. Ούτε στον Κρητικόπουλο στέκομαι γιατί δεν ήξερε πολλή μπάλα.

Έναν Υφαντή ή έναν Αναστόπουλο μπορεί να βρει ο Ολυμπιακός; Αυτή είναι μεταγραφή.

Αν δεν βρει τέτοιο φορ, ας βρει εξτρέμ που να σκοράρει. Όπως ήταν ο Γιαννακόπουλος και ο Τζόρτζεβιτς. Γρήγοροι παίκτες, γκολτζήδες.

Ο Μασούρας πρέπει να φτιάξει την έκρηξή του. Ο Ποντένσε δεν έχει το γκολ. Έχει χάσει 100 ευκαιρίες.

Εγώ θέλω έναν στην επίθεση γρήγορο, διεμβολιστή, γκολτζή, όπως ήταν ο Υφαντής, ο Σιδέρης, ο Αναστόπουλος, ή ο Μιραλάς ως εξτρέμ την πρώτη του φορά στον Ολυμπιακό, ή ο Τζόρτζεβιτς ή ο Γιαννακόπουλος.

Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει τις μεταγραφές. Την άμυνα αν είσαι προπονητής καλός τη φτιάχνεις. Την επίθεση δεν τη φτιάχνεις, θέλεις παικταρά.


Αλέφαντος: Έτσι έχουν τα πράγματα – Στα χαρτιά το πήρε η ΑΕΚ


Για το μπάσκετ θέλω να πω κάτι, και είναι προσωπική μου άποψη, διαφωνεί ο Θέμης, αλλά εδώ εγώ λέω ό,τι θέλω. Κούρασε αυτή η ιστορία με το μπάσκετ. Έχουν δίκαιο οι Αγγελόπουλοι, αλλά έχει καταντήσει κουραστικό και κατινιστικο όλο το μπάσκετ.

Είσαι ηγέτης Ολυμπιακού κολοσσού, βρες τρόπο να τους πατήσεις. Κάνε μεταγραφές, είστε λεφτάδες, πολεμήστε την κατάσταση να την αλλάξετε, όχι να αποσύρεστε. Ο Μαρινάκης δεν θα το έκανε ποτέ αυτό.

Τον Μαρινάκη τον έχουν κυνηγήσει πιο πολύ από κάθε άλλον, αλλά είναι εκεί και το πολεμάει. Αυτός είναι ηγέτης. Ναι, θα τον ήθελα και στο μπάσκετ με τα χίλια.

Είδα τη συνέντευξή του στον Σρόιτερ, τους πήρε παραμάζωμα και τον Τσίπρα και τον Πέτρο και τον Καμμένο. Είναι πολεμιστής. Με το να σηκωθείς να φύγεις, κάνεις χαρούμενους τους αντιπάλους σου. Ο Ολυμπιακός δεν είναι για τέτοια. Εμείς τον μάθαμε τον Ολυμπιακό μία ζωή να είναι εκεί και να πολεμάει.

Βέβαια οι άνθρωποι αυτοί έχουν βάλει πολλά λεφτά στο μπάσκετ, αυτό μόνο αχάριστος αν είναι κανείς δεν το αναγνωρίζει. Όμως εγώ θα προτιμούσα ηγέτη στο μπάσκετ τύπου Μαρινάκη”.


Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments