Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ανανεώνουν εφτά, πρόβλημα με Μουνιέ

Παναθηναϊκός: Ανανεώνουν εφτά, πρόβλημα με Μουνιέ
Ο Παναθηναϊκός κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να τελειώσει με τις ανανεώσεις και να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται και να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν. Βασικό κομμάτι είναι το ρόστερ και πως θα διαμορφωθεί από τις προσθαφαιρέσεις παικτών. Άλλο εξίσου σημαντικό κομμάτι είναι αυτό των ανανεώσεων, με τους ιθύνοντες του τριφυλλιού να βρίσκονται ή να ετοιμάζουν μπαράζ επαφών με παίκτες της ομάδας. Πρώτα θέλουν στον Παναθηναϊκό να τελειώσουν με τις ανανεώσεις και μετά να προχωρήσουν σε μεταγραφές.

Σύμφωνα με το Εθνοσπόρ, οι τρεις πρώτοι που ήδη κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι οι Μπουζούκης, Μαυρομμάτης και Θεοχάρης. Σειρά θα πάρουν μετά οι Εμμανουηλίδης και Χατζηγιοβάνης, ενώ θα ακολουθήσουν και οι πιο έμπειροι, Κουρμπέλης και Ινσούα.

Μοναδική… αμφίβολη περίπτωση είναι αυτή του Χατζηγιοβάνη, με τον Παναθηναϊκό να μην είναι αρνητικός σε ενδεχόμενο πώλησης του ποδοσφαιριστή, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Παράλληλα, έχει προκύψει προς το παρόν ένα ζήτημα με την απομάκρυνση του Αντονί Μουνιέ. Σε επαφές, που έγιναν με την πλευρά του Γάλλου μεσοεπιθετικού, ζητήθηκε πρώτα να εξοφληθούν όλες οι φετινές εκκρεμότητες και μετά να καθίσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι, ώστε να βρεθεί λύση για την αποδέσμευσή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments