Αθλητισμός

Φερνάντο Βαρέλα: Το ύποπτο “follow” του παίκτη του ΠΑΟΚ

Φερνάντο Βαρέλα: Το ύποπτο “follow” του παίκτη του ΠΑΟΚ
Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε follow μια ομάδα από τη Σαουδική Αραβία και άναψε φωτιές.

Ο Φερνάντο Βερέλα ήταν ο μεγάλος πονοκέφαλος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Οι “ασπρόμαυροι” επιθυμούσαν διακαώς την παραμονή του, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του. Από τη στιγμή που δεν έχει συμφωνήσει μέχρι τώρα, όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν. Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί μια…ύποπτη κίνηση κίνηση από τον έμπειρο στόπερ του “δικεφάλου του Βορά”.

Συγκεκριμένα ο διεθνής στοπερ έκανε follow στο Instagram μια ομάδα από τη Σαουδική Αραβία. Η ομάδα αυτή είναι η Αλ Αχλί που έχει μεγάλη οικονομική άνεση και προσφέρει υπέρογκα συμβόλαια. Σε πολλές περιπτώσεις, κάτι τέτοιο έχει υποδουλώσει μεταγραφική κίνηση. Δεν συνηθίζεται ποδοσφαιριστές μιας ομάδας να ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα κάποια άλλη ακόμα και αν είναι από άλλη χώρα.

Τις φήμες αποχώρησης επιβεβαίωσε ουσιαστικά και ο Γιώργος Σαββίδης. Λίγο μετά την κυκλοφορία των φημών για αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή γράφει “Δεν έχει σημασία πόσο καλός είσαι, πάντα μπορείς να αντικατασταθείς” αναφέρει το μήνυμα της φωτογραφίας.

Θυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε ανεβάσει ο γιος του Ιβάν Σαββίδη όταν ο Πρίγιοβιτς είχε δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Τελικά αυτό έγινε με τον Σέρβο επιθετικό να μετακομίζει μόνιμα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments