Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Είπε “όχι” σε πρόταση ανανέωσης ο Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Είπε “όχι” σε πρόταση ανανέωσης ο Βαρέλα
Ο Βαρέλα απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε πριν από λίγες μέρες μια ονειρεμένη σεζόν. Οι “ασπρόμαυροι” επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους στην Ελλάδα με την κατάκτηση του νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν χρόνο για χάσιμο καθώς η πρόκληση της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη. Πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε προσθήκη θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα ανοιχτά κεφάλαια του ρόστερ.

Ένα από αυτά είναι το θέμα της ανανέωσης του Φερνάντο Βαρέλα. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά σε πρόταση που του έγινε από τους πρωταθλητές. Μάλιστα, αυτή προέβλεπε ότι ο μισθός του θα ήταν παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Στην παραπάνω αποκάλυψη προχώρησε η ιστοσελίδα SDNA.gr

“Έχοντας πατήσει τα 31, ο ΠΑΟΚ του έστρωσε χαλί από εκατομμύρια, με ένα συμβόλαιο που προβλέπει υπερδιπλασιασμό σε ετήσια βάση για τριετές συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο που θα εξασφάλιζε τον ίδιο αλλά και την… άμυνα του ΠΑΟΚ για μια τριετία, καθώς το δέσιμο του με την ομάδα, με τον Κρέσπο και την πόλη, είναι αδιαμφισβήτητο.

Με όλη του την στάση όμως, ο Βαρέλα δείχνει πως βλέπει το μέλλον του μακριά από την Τούμπα, με αλλεπάληλλα μπρος-πίσω από τον ατζέντη του, τον ίδιο να ταλαντεύεται διαρκώς και τελικά να επιδιώκει όπως κάθε επαγγελματίας έχει δικαίωμα να κάνει, ακόμα μεγαλύτερο συμβόλαιο, προφανώς σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, υπερδιπλασιάζει στην ουσία την ετήσια αμοιβή του ποδοσφαιριστή, αναγνωρίζοντας πως υπήρξε από τους πρωτεργάτες της επιτυχίας του Δικεφάλου.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ προς την πλευρά του Φερνάντο Βαρέλα ήταν συγκεκριμένη και επί μήνες οι επιτελείς του ΠΑΟΚ περίμεναν την απάντησή του προκειμένου να «τρέξουν» τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν για μήνες καθώς ο Βαρέλα απέρριψε όλες τις προτάσεις του ΠΑΟΚ, και όλα δείχνουν πως ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας ξεκινάει χωρίς τον 31χρονο στόπερ…”, αναφέρει το sdna.gr,

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments