Αθλητισμός

Σάρα Καρμπονέρο: Διαγνώστηκε με καρκίνο η σύζυγος του Κασίγιας

Σάρα Καρμπονέρο: Διαγνώστηκε με καρκίνο η σύζυγος του Κασίγιας
Νέο "χτύπημα" για την οικογένεια Κασίγιας, καθώς η σύζυγός του Σάρα Καρμπονέρο, διαγνώστηκε με καρκίνο.

Νέο “χτύπημα” για την οικογένεια του Ίκερ Κασίγιας. Μετά το έμφραγμα που υπέστη ο Ισπανός τερματοφύλακας, μια δυσάρεστη είδηση για την σύζυγό του, Σάρα Καρμπονέρο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα η ίδια ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει και εκείνη σοβαρό πρόβλημα υγείας και πιο συγκεκριμένα, έχει διαγνωστεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Η σύζυγος του Κασίγιας υποβλήθηκε άμεσα σε αφαίρεση του όγκου και πλέον θα ξεκινήσει τις ειδικές θεραπείες ώστε να μπορέσει να το ξεπεράσει.

“Μόλις συνήλθαμε από το σοκ, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Πριν από κάποιες μέρες έκανα ένα καθιερωμένο τσεκ απ και διαγνώστηκα με καρκίνο. Έχω την στήριξη της οικογένειας μου και είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά. Θέλω να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου ” έγραψε η Ισπανίδα δημοσιογράφος που συγκλονίζει με την αποκάλυψη της σχετικά με την υγεία της.

View this post on Instagram

La buena energía se contagia . 📷 @leticiadiazdelamorena . #muchagentebuena #nochesbonitas #summerloading #Calzedonia #GRACIAS

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

View this post on Instagram

Recuerdos de Ibiza . #ganasdevolver #vamosaporlasemana #summerloading #slowlife #Calzedonia

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments