Ελλάδα

Ρόδος: Σοκαριστικό τροχαίο – Από θαύμα σώθηκε η οδηγός

Ρόδος: Σοκαριστικό τροχαίο – Από θαύμα σώθηκε η οδηγός
Ένα σοκαριστικό τροχαίο έγινε στο νησί της Ρόδου με πρωταγωνίστρια μια νεαρή γυναίκα.

Σοκαρισμένοι είναι άπαντες στη Ρόδο. Ένα τροχαίο ατύχημα που από θαύμα δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία έχει γίνει πρώτο θέμα στο νησί. Όλα διαδραματίστηκαν  λίγο πριν τις 11 το πρωί στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου- Λίνδου, λίγο μετά τη διασταύρωση για Ασγούρου. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια άτυχη γυναίκα «καρφώθηκε» στο προστατευτικό κιγκλίδωμα στη δεξιά μεριά του δρόμου.

Θεωρείται πραγματικό θαύμα το γεγονός πως ότι δεν υπήρξε τραυματισμός. Η μεταλλική ράμπα πέρασε μόλις λίγα εκατοστά από τη θέση του οδηγού. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Για παράδειγμα δεν γνωρίζουμε τι ήταν αυτό που έκανε την οδηγό να χάσει τον έλεγχο του οχήματος της. Η οδηγός δεν τραυματίστηκε, αλλά φυσικά ήταν σε κατάσταση σοκ.

Η νεαρή οδηγήθηκε στο ΕΚΑΒ για να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα δεν έχει κάποιον τραυματισμό και η εισαγωγή της στο νοσοκομείο ήταν καθαρά για προληπτικούς λόγους. Στο σημείο διακόπηκε η κυκλοφορία για αρκετή ώρα, ενώ η τροχαία της Ρόδου, διενεργεί έρευνα και συγκεντρώνει καταθέσεις για το πως ακριβώς σημειώθηκε το νέο τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να κοστίσει μια ακόμη ζωή.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες από το συμβάν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments