Αθλητισμός

Επεισόδια: Μαχαιρώθηκε οπαδός του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα

Επεισόδια: Μαχαιρώθηκε οπαδός του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα
Σύμφωνα με την αστυνομία, οπαδοί του Παναθηναϊκού κυνήγησαν οπαδό του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσουν και να τον στείλουν στο νοσοκομείο.

Η οπαδική βία στην Ελλάδα συνεχίζεται και οι επιπτώσεις μπορεί να αποδειχτούν τραγικές. Αυτή τη φορά είχαμε νέα επεισόδια στα Πετράλωνα, που είχαν ως αποτέλεσμα οπαδός του Ολυμπιακού να μαχαιρωθεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ομάδα οπαδών που σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας ήταν φίλοι του Παναθηναϊκού, ξυλοκόπησε οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας μαχαιρωθεί στα πλευρά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από το μαχαίρωμα είχε υπάρξει ανθρωποκυνηγητό, με τον φίλο των ερυθρολεύκων να μπαίνει σε ένα καφενείο για να γλιτώσει από την οργή των αντιπάλων οπαδών. Οι τελευταίοι τον εντόπισαν και μπήκαν μέσα, με αποτέλεσμα να προκληθούν και υλικές ζημιές από το περιστατικό.

Ο οπαδούς του Ολυμπιακού χτυπήθηκε και μαχαιρώθηκε στα πλευρά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε. Το επεισόδια έληξε πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments